Euro steeg enorm in waarde door non-farm payrolls

Na meer dan een week elke dag gedaald te zijn in waarde, deed het non-farm payrolls rapport het EUR/USD valutapaar stijgen van 1.0950 naar 1.1250. In de Eurozone was de ECB monetair beleid bijeenkomst van groot belang, echter waren beleggers niet onder de indruk van de speech van Mario Draghi, die niets toe te voegen had aan huidig monetair beleid. De centrale bank verhoogde haar groei en inflatie vooruitzicht maar Draghi bestede het grootste gedeelte van zijn persconferentie aan het onderstrepen van zijn bereidheid stimulus te verhogen als financiële condities blijven verzwakken.

Net als de Fed, wacht de ECB op de resultaten van het ‘’Brexit’’ referendum in het Verenigd Koninkrijk, alvorens stappen te ondernemen. De ECB is comfortabel met het huidige niveau van monetair beleid en verwacht dat de verkoop van bedrijfsobligaties vandaag zal beginnen. Mario Draghi zal morgen weer spreken, revisies van Eurozone BNP zullen worden uitgebracht en Duitsland zal haar fabrieksorders, industriële productie en handelsbalans bekend maken. Door wat we tot nu toe gehoord hebben van het hoofd van de ECB, zullen geen enkele van deze evenementen significant invloed hebben op de waarde van de Euro.

Verder lezen…

Bezoek eens de educatie afdeling met meer dan 50 artikelen over verschillende beursgerelateerde onderwerpen. Vergeet niet mijn 60 tips om succesvoller aandelen te handelen te lezen en mijn lijst 30 beste aandelen voor 2016 te bekijken. Als laatste kan je een of meerdere reviews lezen van online brokers of zelf een broker review achterlaten.

+500

Dit soort artikelen voortaan direct per mail ontvangen?

Laat dan je emailadres achter zodat ik de artikelen voortaan direct naar je mail kan sturen (maximaal 2-3 emails per dag), geen partnermails of spam, afmelden kan altijd.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170