Flatex welkomstbonus verhoogd naar €175!

Flatex heeft haar welkomstbonus voor nieuwe beleggers sinds kort verhoogd naar €175. Flatex is van oorsprong een Duitse broker die pas sinds kort ook in Nederland opereert. Beleggen bij Flatex heeft veel voordelen. Zo beleg je tegen €0,- transactiekosten, kan je beleggen van 8:00 tot 22:00 en ben je gedekt tot €100,000 d.m.v het deposito garantie stelsel. Je kan handelen in aandelen, turbo’s, fondsen, ETF’s/trackers, obligaties en CFD’s.

Flatex biedt beleggers en day traders verschillende handelsplatformen aan als WebFiliaal, flateXSecure, CFD2GO en Mobiel handelen. Ook heeft Flatex vier keer op rij de 1e plaats behaald als de gunstigste broker.

De “normale handelaar” heeft een totaal besparingspotentieel van 82% ten opzichte van een traditionele bank als hij met zijn poretefeuille overstapt naar flatex. Per kwartaal betaalt hij slechts € 50,60 (tarief in Duitsland).

Een actievere handelaar bespaart zelfs 86% vergeleken met een grootbank, tegen een gemiddeld tarief van 195,44 per kwartaal. ”Flatex heeft echt gescoord: Binnen de vijf categorieën een resultaat van drie keer goud, één keer brons en een vierde plaats spreekt voor zich. Zo wist de broker zich ook zeker te stellen van de overall zege,” [1] zegt ook €uro am Sonntag.

[1] bron: €uro am Sonntag, Test: „Directbanken Brokerage” deel 1, editie 31/19, 03-08-2019

Open gratis Flatex account

Of lees de Onlinehandelen.com Flatex Review 2019

Flatex 2019 Review

flatex-bonus-2019

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!