Goede voornemens 2015 – beginnen met beleggen

Goede voornemens voor 2015, iedereen heeft ze. De een wilt stoppen met roken, de ander wilt stoppen met drinken en de meesten willen het komende jaar geld besparen of vaker op vakantie. Een van de beste manieren om geld te besparen in 2015 is door geld niet meer te laten slapen op een spaarrekening waarvan de rente gelijk is aan de jaarlijkse inflatie of spaargeld te laten beheren door anderen. Neem het heft in eigen handen en begin met beleggen! Veel brokers hebben een speciale (gratis startkapitaal) actie om nieuwe beleggers aan te trekken in 2015. Onlinehandelen.com heeft voor jou de populairste beleggingsrekeningen en bijbehorende (gratis startkapitaal) promoties in een handig overzicht samen gesteld.

Op nummer 1 de in Nederland zeer populaire Robeco beleggingsrekening. Een beleggingsrekening te openen door iedereen ouder dan 18 waar men in verschillende fondsen met bijbehorende risicoprofielen kan handelen. Op dit moment krijgen nieuwe beleggers €50 tot €250 gratis startkapitaal in de vorm van transactietegoed afhankelijk van de hoogte van de eerste inleg.

€50 gratis startkapitaal bij Robeco

Op nummer 2 het meest gebruikte beleggingsplatform van Nederland; Binck Bank. Met Binck en Binck360 kunnen beleggers vanaf pc, smartphone en tablet altijd handelen in aandelen, opties, turbo’s en meer. Op dit moment biedt Binck Bank €50 tot €200 gratis startkapitaal aan in de vorm van transactietegoed en de kans een jaar lang gratis* in een Tesla te rijden. *Voorwaarden van toepassing, zie de Binck website voor meer informatie.

€50 gratis startkapitaal bij Binck

Last but nog least, Optie24. Nederlands populairste optie handel platform. Via Optie24 kunnen beleggers en daytraders handelen in opties, futures en turbo’s op bijna alle aandelen, valutaparen en grondstoffen. Op dit moment biedt Optie24 een €25 gratis startkapitaal actie aan waarvoor geen eerste inleg vereist is. Enkel het gratis registreren van een handelsaccount volstaat om in aanmerking te komen voor een €25 gratis begin saldo om het handelen in opties en het Optie24 handelsplatform uit te testen.

€25 gratis startkapitaal bij Optie24

Meer gratis startkapitaal ontvangen of andere brokers uit proberen?
Klik hier voor het volledige gratis startkapitaal overzicht.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170