Goud hersteld rond $1150

Goudprijzen staan stil na een kleine herstelling ten op zichtte van vorige week en gaan waarschijnlijk terug negatief terrein in aangezien beleggers denken dat de FED haar rentepercentagen gaat verhogen in december. Goud herstelde van haar $1144 laagste punt, op het moment wordt goud verhandeld op 1147, licht herstellend van haar laagste punt in drie weken op 1144.40 in de vroege Aziatische sessie. Goud probeert te herstellen van haar verliezen met hulp van een zwakkere dollar en over de rug van misgelopen dividenden op staatsobligaties.

Echter is het herstel waarschijnlijk maar van korte duur gezien ongewijzigd monetair beleid van de BOJ. De markt verwacht nog een ronde besluiteloosheid van de BOJ, wat zou kunnen leiden tot een daling van valutaprijzen waardoor goud hopelijk zal stijgen. De financiële markten kijken uit naar een gevulde Euro en Dollar kalender welke momentum kan bieden voor de goudprijs terwijl sentiment op Europese aandelen ook nauwlettend in de gaten zal worden gehouden.

Technisch gezien ondergaat goud onmiddellijke weerstand op 1150 (psychologisch niveau) en 1155.90 (hoogste punt, 24 september). In de tussentijd kunnen we weerstand verwachten op 1144.40 (laagste punt van vandaag) welke deuren kan openen tot 1138.70 (laagste punt op 8 oktober).

Handelen in valuta, aandelen, grondstoffen en indexen met €25 gratis startkapitaal

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!