Goudprijs stijgt zolang druk op Oekraine toeneemt

Gold futures rezen de pan uit afgelopen week. Reden hiervan is waarschijnlijk de enorme dumping van goud futures op de Amerikaanse equity markt in combinatie met toegenomen druk op en rond Oekraine. Welke reden van de twee dan ook, het lijkt erop dat beleggers hun beleggingen veilig willen stellen door massaal in goud te investeren. De NATO heeft gisteren een rapport uitgebracht waarin is opgenomen dat er een kans bestaat dat Rusland troepen naar Oekraine stuurt onder het mom van vredesbewaking of een vredesmissie. Dit rapport bevestigde de vermoedens van vele beleggers en deed de goudprijs nog verder stijgen. Door de hoge bids op de markt lijkt het erop dat de goudprijs voorlopig zal stijgen; volgens analisten tot ongeveer $1314 deze week, enkelen beweren zelfs $1322.

Waar kan ik het beste handelen in goud?

Ontvang $20 om de beleggingswedstrijden van XeMarkets te proberen!

XM $1000 Non Farm Payroll Competitie

XM nodigt hun Facebook-fans uit om hun voorspellingen voor de Non Farm Payroll-aankondiging van deze week te doen en $ 1000 aan krediet te winnen. Dit bedrag wordt gelijk overgemaakt… lees verder

Meer Trading Competition, XM Onderwerpen
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!