Grondstoffen nieuws 22 juni 2015

Vanochtend daalde olie prijzen licht in de Aziatische sessie. Dit kwam doordat een bijeenkomst plaats vond afgelopen weekend waar voorstellen werden gedaan omtrent een mogelijke deal de Grieks schulden crisis een bailout pakket aan te bieden. Vanochtend hielden Europese leiders een spoedbijeenkomst in Brussel omtrent dit bailout pakket welke eind juni af moet zijn. De markt in China was gesloten vandaag als gevolg van het Dragon Boat Festival.

WTI ruwe olie te leveren in augustus verhandelde tegen $59,80 per vat, 0.28% lager, op de NYMEX. In de tussentijd werd Brent ruwe olie te leveren in augustus verhandeld tegen $63,03 per vat, 1.93% lager of $1,24 goedkoper. Op de ICE Futures Exchange in Londen eerder deze week verloren Brent futures 2.51% in waarde of $1,35 per stuk.

Handel in olie met 25 euro gratis startkapitaal

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170