Handel aandelen vanaf je Android toestel via eToro

Download de eToro openbook social trading software via de Android market om te handelen in aandelen vanaf je Android toestel. Social trading is hot! Volg andere handelaren met kleine gedeelten van je totale aandelenkapitaal om zo een vermogen op te bouwen. Probeer het uit met 20 euro gratis via onlinehandelen.com Klik op de banner hieronder om automatisch naar de Android market te navigeren en gebruik te maken van de aanbieding.

Ben jij goed in aandelen handelen? Dan kunnen je vrienden jouw volgen en doe jij mee met de eToro leaderboards en maak je kans op leuke prijzen als cash, luxe vakanties, gadgets en meer.

eToro Android App bevat ook een demo functie waarmee men tot 100,000 euro kan oefenen met het handelen in aandelen. eToro organiseert regelmatig wedstrijden waar handelaren die het meeste geld zouden hebben verdiend met de demo rekening een echt geld prijs uitgekeerd krijgen op hun eToro aandelenrekening. Wees op de hoogte van de laatste eToro promoties door geregeld onlinehandelen.com te bezoeken.

Download de eToro social trading aandelen app via Google Play

probeer etoro uit met gratis 20 euro

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!