Handel in soft commodities op Pepperstone

De broker Pepperstone kondigde afgelopen week aan dat het vanaf heden mogelijk is te handelen in ‘’soft commodities’’.

Vanaf heden hebben beleggers de mogelijkheid op Pepperstone te handelen in:

Koffie, een van de belangrijkste agriculturele seizoensgebonden grondstoffen.
Suiker, sinds vorig jaar wordt suiker nu ook gebruikt voor bio-brandstoffen, waardoor de suikermarkt veel actiever is geworden.
Cacao, een zeer volatiele markt waarvan vier grote West Afrikaanse landen 2/3e van de wereldvoorraad van produceren.
Katoen, een van ’s werelds vaakst gebruikte natuurlijke grondstoffen om kleding van te maken. De productie van katoen kent een grotere diversiteit dan andere ‘’soft commodities’’.
Bevroren sinaasappelsap, een product welke enorm kan schommelen in prijs als het aanbod wisselvallig is.

Het handelen in ‘soft commodities’’ biedt diversificatie aan de portfolio en grondstoffenprijzen zijn gebaseerd op de bewegingen van fysieke assets. Beleggers kunnen nu een interessante markt instappen vol aanbieders, afnemers en grote klanten welke hun prijzen vaststellen door middel van futures.

Lees de gehele Pepperstone broker review of
Bezoek de Pepperstone broker website

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170