Handelen in Binaire Opties

De laatste tijd is handelen in binaire opties erg in opkomst bij jong volwassenen. De ene ziet het als een soort gokken en doet het af en toe voor de lol, de ander gaat serieus te werk met verschillende handelsmethoden en systemen.

Wat is handelen in binaire opties precies en waarom is het ineens zo populair?

Al sinds enige tijd bestaan er online binaire optie platformen zoals 24option en Anyoption, echter sinds vorig jaar zien deze binaire optie operators een enorme toeneming in het aantal jonge handelaren wat lid word en binaire opties gaat handelen.

Misschien dat de Nederlandse jeugd eindelijk wat minder aandelenschuw is geworden of inziet dat de rentepercentages op spaargeld in Nederland erg laag zijn.

Binaire opties zijn eigenlijk de simpelste handelsinstrumenten beschikbaar voor het grote publiek. Men heeft bij elke optie 2 keuzes, stijgen of dalen, call of put. Doordat er maar 2 keuzes zijn is de optie binair (0 of 1).

Binaire opties hebben altijd een verloopdatum van een minuut, kwartier, halfuur of handelsdag. Op het tijdstip van verloop weet u of u winst of verlies heeft, een soort roulette op de beurs, aangezien u “goed gegokt” moet hebben om winst uitgekeerd te krijgen.

U kunt bij verschillende online brokers beleggen in binaire opties, op dit moment zijn er 4 binaire optie platformen aangesloten bij onlinehandelen.com; Banc de Binary, Ioption, 24option en Anyoption, dit zijn de 4 gerenommeerdste binaire optie platformen online.

Helaas kunnen wij voor nieuwe binaire optie handelaren geen no deposit bonus of gratis aandelen tegoed weggeven, dit door de aard van het verdienmodel achter de platformen, wel kunnen wij u met trots mededelen dat de normale eerste stortings minima veel hoger liggen dan via onlinehandelen. Waar u normaal minimaal $500 moet storten is dit via onlinehandelen $250 of zelfs maar $100.

Broker Info Bonus US Traders Bezoek website
TopOption Activa: 110+
Uitbetaling:

85%


Demo Account: Yes
Min inleg: €100
100% tot €2,500 Bezoek Lees Review
Stockpair Activa: 150+
Uitbetaling:

85%


Demo Account: Yes
Min inleg: €200
$20,000 USA Allowed Bezoek Lees Review
OptionRally Activa: 200+
Uitbetaling:

82%


Demo Account: Yes
Min inleg: $200
Exclusieve 150% bonus op eerste inleg Bezoek Lees Review
OptionFair Activa: 1000+
Uitbetaling:

85%


Demo Account: Yes
Min inleg: €250
5 risicovrije trades Bezoek Lees Review
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170