Handelen in de nieuwste IPO’s bij Plus500

In maart zijn een aantal interessante bedrijven de beurs op gegaan. Ook deze maand volgen er weer een aantal interessante IPO’s.

Sinds 21 maart is Levi’s, het wereldwijd bekende denim merk genoteerd op Wall Street. Direct vanaf die datum werden de Levi’s aandelen in CFD vorm aangeboden op het Plus500 handelsplatform.

Handel nu in Levi’s aandelen

Lyft, de tegenhanger van UBER, is sinds 29 maart vertegenwoordigd op Plus500. De populaire rit-deel dienst is wereldwijd razend populair en met een geschatte waarde van 20 miljard Dollar.

Beleg nu in Lyft aandelen

Uber, de grootste rivaal van Lyft, gaat een dezer dagen de beurs op. Uber heeft plannen genoteerd te worden op de NYSE en Plus500 traders zullen de Uber aandelen kort daarna kunnen verhandelen.

Last, but not least gaat ook Pinterest ieder moment de beurs op. Het bekende platform om afbeeldingen te delen zal haar aandelen publiekelijk aanbieden via een IPO aan het einde van deze maand.

Niet bekend met het Plus500 handelsplatform? Lees dan onze Plus500 review.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com