Handelen in de nieuwste IPO’s bij Plus500

In maart zijn een aantal interessante bedrijven de beurs op gegaan. Ook deze maand volgen er weer een aantal interessante IPO’s.

Sinds 21 maart is Levi’s, het wereldwijd bekende denim merk genoteerd op Wall Street. Direct vanaf die datum werden de Levi’s aandelen in CFD vorm aangeboden op het Plus500 handelsplatform.

Handel nu in Levi’s aandelen

Lyft, de tegenhanger van UBER, is sinds 29 maart vertegenwoordigd op Plus500. De populaire rit-deel dienst is wereldwijd razend populair en met een geschatte waarde van 20 miljard Dollar.

Beleg nu in Lyft aandelen

Uber, de grootste rivaal van Lyft, gaat een dezer dagen de beurs op. Uber heeft plannen genoteerd te worden op de NYSE en Plus500 traders zullen de Uber aandelen kort daarna kunnen verhandelen.

Last, but not least gaat ook Pinterest ieder moment de beurs op. Het bekende platform om afbeeldingen te delen zal haar aandelen publiekelijk aanbieden via een IPO aan het einde van deze maand.

Niet bekend met het Plus500 handelsplatform? Lees dan onze Plus500 review.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170