Handelen in goud – Gold Rush beleggingscompetitie

Beste leden en lezers van Onlinehandelen.com,

Onlinehandelen.com gaat zelf een beleggingscompetitie organiseren onder haar beleggers en leden. De beleggingscompetite heet Gold Rush en houdt het volgende in:

Maandelijks zullen wij 3 geldprijzen beschikbaar stellen, 300 euro totaal voor wie het meeste in goud handelt:

1e prijs 150 euro
2e prijs 100 euro
3e prijs 50 euro

Om mee te doen dient men:

1. een echt geld account aan te maken bij XM via de links of banners op Onlinehandelen.com (u ontvangt gratis 25 euro startkapitaal bij aanmelding zonder eigen inleg).

2. Uw traderID of MetaTraderID en naam door te geven via chatbericht of email: [email protected]

3. Zo veel mogelijk posties goud te kopen of te verkopen.

De prijzen worden uitgereikt aan de personen die de meeste lots goud hebben verhandeld. Winst of verlies is niet aan de orde, het gaat om de hoeveelheid lots: hoe meer lots goud u trade, hoe meer kans om in de prijzen te vallen. De prijzen worden uitgekeerd op uw XM handelsbalans en hebben als kenmerk in de transactie: Goldrush Competition Onlinehandelen.com. Het zijn geen bonusgeld bedragen, u kunt de gewonnen bedragen uitkeren zonder eerst een bonus te moeten vrijspelen of een aantal posities te openen.

Maandelijks worden de prijzengelden uitgekeerd op XM accounts van de winnaars de 6e van de maand, betreffende de handelsperiode van de vorige maand (1e tot 28ste, 30ste of 31ste). De eerste Onlinehandelen.com Gold Rush competitie gaat 1 maart 2015 van start. Winnaars worden gepubliceerd op de website met hun traderID of MetaTraderID en niet met hun echte naam en achternaam om privacy redenen.

Let the Gold Rush begin!

€25 gratis startkapitaal bij XM

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170