Internationaal geld versturen met iDeal via Western Union

Onder online handelen valt natuurlijk niet alleen het online handelen in aandelen. Ook is het soms nodig online te handelen in de zin geld op te sturen naar het buitenland naar een vriend of familielid vanachter de pc, tablet of smartphone. In plaats van het bedrag over te maken op de bankrekening van de persoon in kwestie is het mogelijk met iDeal direct geld op te versturen via Western Union. De ontvanger kan het geld op zijn rekening gestort krijgen, of direct contant ophalen bij een Western Union kantoor bij hem of haar in de buurt. Natuurlijk worden er door Western Union wel kleine kosten in rekening gebracht voor de service. De kosten voor het internationaal verzenden van geld via Western Union kunt u hier vergelijken.

Het is mogelijk vreemde valuta via Western Union te versturen of de ontvanger een andere valuta dan de verzonden valuta te laten ontvangen. Er komen dan wisselkosten bij. Geld versturen via Western Union is doorgaans goedkoper dan valuta in het buitenland omwisselen bij een grenswisselkantoor. Dit komt doordat Western Union de Wall Mart van grenswisselkantoren wereldwijd is. Ook bestaat er de mogelijkheid om een Western Union pas aan te vragen welke als prepaid debit card fungeert. Pashouders betalen lagere fees en komen van tijd tot tijd in aanmerking voor extra bonussen, korting of cashback. Klik hier om een Western Union pas voor u zelf of voor een vriend of familielid aan te vragen.

U kunt ook contant geld deponeren bij een Western Union kantoor, waarna de ontvanger het geld kan ophalen bij een ander Western Union kantoor. Bekijk hier het Western Union locatie overzicht om een kantoor in uw buurt of regio te vinden. Zonder online Western Union account of Western Union pas komt u helaas op deze manier niet in aanmerking voor extra bonussen, kortingen en/of cashback promoties. Maak daarom vandaag nog een gratis Western Union account aan om in het vervolg snel en gemakkelijk geld te versturen naar vrienden en familie in binnen en buitenland!

Klik hier om naar de website van Western Union te navigeren.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!