Investeren in Apple aandelen

Investeren in Apple aandelen leek zeker vorig jaar een wijze beslissing met het oog op het feit dat Apple teveel geld in huis zou hebben en dividend uit zou gaan keren. Echter stond het aandeel Apple destijds naar mening van velen te hoog (net boven de $600) en zat deze beslissing toen al in de beurskoers verwerkt. Het uitkeren van dividenden heeft als gevolg dat het geld uit het bedrijf gaat en dat het bedrijf evenredig minder waard word. Apple kan haar succesverhalen en producten zeker nog goed aan de man brengen maar het Appleachtige glansje gaat er bij de consument zo langzamerhand vanaf.

Na de Ipad hebben we op Apple TV na geen wereldveranderende producten meer gezien van het merk. Op moment van schrijven kost een aandeel Apple nog maar zo’n $400, of twee derde van de prijs van vorig jaar. Eenieder die voorspelt dat Apple spoedig met een innovatief product op de markt komt kan juist nu instappen en genieten van een dikke 50% winst mocht het aandeel weer naar 600 of daar zelfs voorbij klimmen.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

One Response to “Investeren in Apple aandelen”

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!