IQ Option oktober bonus code en aanpassingen bonus systeem

Gedurende heel oktober heeft IQ Option een nieuwe bonus code beschikbaar om een lekkere bonus te pakken, bovenop je normale stortingsbedrag. De bonuscode die je hiervoor dient in te vullen tijdens het storten is: OCtBon2016 en deze bonus code zorgt voor een 30% bonus op inleggen van meer dan 125 Euro.

De bonus bedragen op IQ Option zijn ook aangepast vorige week. Tot voorheen was de maximale bonus die je kon krijgen op stortingen op IQ Option altijd 50%. Dit bonus percentage is verlaagt en de maximale bonus nu bedraagt 36%. Dit lijkt misschien slecht voor bestaande binaire optie handelaren bij IQ Option, maar het is juist beter. Waarom? Omdat de 36% bonus wel vele malen soepeler is vrij te spelen, zoals IQ Option eerder deze week heeft aangekondigd, zijn de vrijspeel voorwaarden aanzienlijk verlaagt.

Nieuwe binaire optie handelaren raad IQ Option nog steeds aan een bedrag te storten waarmee zij comfortabel zijn. Als dit de eerste keer slechts 10 Euro is, maakt dat de binaire optie broker niet uit. Hiermee wilt IQ Option anders zijn dan andere binaire optie brokers, door het bedrag dat een persoon wilt proberen te investeren in opties, helemaal aan het individu over te laten, wel zo beleefd.

Klik hier om de IQ Option website te bezoeken, waar je een demo rekening kunt aanmaken of een echt geld rekening vanaf 10 Euro of
Klik hier om de gehele IQ Option review, inclusief ervaringen door te lezen.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!