IQ Option lanceert Open Trading Network

Normaal gesproken moet men een aardig lange procedure doorlopen om Bitcoin of andere cryptocurrencies te kopen en te verhandelen. IQ Option biedt sinds vandaag een oplossing hierop!

IQ Option heeft het Open Trading Network ontworpen om bestaande crypto markt-en exchange problemen op te lossen. Netwerken, exchanges en beleggers worden met elkaar verbonden met dit nieuwe netwerk.

Het voornaamste doel van het Open Trading Network is gesoleerde blockchain netwerken te bundelen en er één netwerk van te maken. Zoals in het begin het internet gebruikt werd om bedrijfs-en universiteitsnetwerken aan elkaar te verbinden zal het Open Trading Network gebruikt worden om geïsoleerde blockchain netwerken met elkaar te verbinden en zo een handelsinfrastructuur van de toekomst te creëren.

Wat biedt het OTN aan?

Voor beleggers (cryptocurrency traders):

– Universele crypto wallet, alle assets op één plaats
– Veiligheid en betrouwbaarheid. Automatische smart contracts gebaseerd op verzekeringsbasis
– Gelicenseerd platform in Zug kanton, Zwitserland
– Universele tokenisation en cross-chain exchange
– 24/7 Trading, snel en betrouwbaar, met live data feeds
– Complexe trading tools en dynamic charting voor online beleggen beschikbaar

Voor bedrijven (kleine bedrijven en grote bedrijven):

– Vrijgeven van tokens in een ecosysteem met instant release op de cryptocurrency markt
– Verbinden van betalingssystemen op snelle, betrouwbare en betaalbare wijze
– Crowdfunding, loyalty programma’s etc.
– Klanten acquisitie en retentie mogelijkheden door tokenisation

Net als bij Binance kunnen beleggers binnenkort OTN tokens kopen en verdienen door crypto assets te verhandelen op IQ Option. Deze kunnen gebruikt worden om commissies te betalen op trades. De eerste emissie OTN tokens zal onder bestaande beleggers worden uitgereikt de komende weken.

Voor meer informatie rondom IQ Option’s Open Trading Network kunt u de officiële website bezoeken of de whitepaper doornemen.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com