IQ Option tekent partnership overeenkomst met Aston Martin Racing

Aston Martin Racing, een belangrijk team welke deelneemt aan de World Endurance Championship (WEC), is de nieuwe officiële partner van IQ Option. De partnership overeenkomst zal gedurende 2016 effectief zijn en kan oneindig verlengt worden.

Met de status van Aston Martin als high-end internationaal automerk, laat de partnership overeenkomst zien hoe serieus IQ Option is als binaire optie broker en bevestigd dit de reputatie als betrouwbare binaire optie broker in een globale markt.

In 9 landen en 4 continenten is WEC een van de prestigieuzere racing series van de hele wereld. Het belangrijkste evenement is de 24 uur durende Le Mans, welke dit jaar voor de 84ste keer gehouden werd in juni.

Als deel van de partnership overeenkomst zullen verschillende marketing en advertentie campagnes gericht op het vergroten van IQ Option brand awareness plaatsvinden. Niet alleen zal de V8 Vantage GTE van het Aston Martin Racing team IQ Option stickers bevatten. Ook zullen beleggers en binaire optie handelaren die deelnemen in de verschillende beleggingstoernooien van IQ Option de kans hebben te rijden in een gloednieuwe Aston Martin.

Let goed op de tournaments pagina van IQ Option gezien er met enige regelmaat toernooien gehouden zullen worden waarin naast geldprijzen ook Aston Martin auto’s, race pakketten en dergelijke zullen worden weggegeven aan de winnaars.

Reden genoeg dus om vandaag nog een IQ Option demo of echtgeld rekening te openen!

Waarom IQ Option?

IQ Option is de enige binaire optie broker die investeren per binaire optie vanaf één Euro mogelijk maakt en waar de minimale eerste storting hoogte slechts tien Euro is vergeleken met 100, 250 of zelfs 500 euro bij andere binaire optie brokers en minimale investeringen per optie vereist van 5,10 of zelfs 25 euro.

Klik hier om de IQ Option website te bezoeken

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170