IQ Option tekent partnership overeenkomst met Aston Martin Racing

Aston Martin Racing, een belangrijk team welke deelneemt aan de World Endurance Championship (WEC), is de nieuwe officiële partner van IQ Option. De partnership overeenkomst zal gedurende 2016 effectief zijn en kan oneindig verlengt worden.

Met de status van Aston Martin als high-end internationaal automerk, laat de partnership overeenkomst zien hoe serieus IQ Option is als binaire optie broker en bevestigd dit de reputatie als betrouwbare binaire optie broker in een globale markt.

In 9 landen en 4 continenten is WEC een van de prestigieuzere racing series van de hele wereld. Het belangrijkste evenement is de 24 uur durende Le Mans, welke dit jaar voor de 84ste keer gehouden werd in juni.

Als deel van de partnership overeenkomst zullen verschillende marketing en advertentie campagnes gericht op het vergroten van IQ Option brand awareness plaatsvinden. Niet alleen zal de V8 Vantage GTE van het Aston Martin Racing team IQ Option stickers bevatten. Ook zullen beleggers en binaire optie handelaren die deelnemen in de verschillende beleggingstoernooien van IQ Option de kans hebben te rijden in een gloednieuwe Aston Martin.

Let goed op de tournaments pagina van IQ Option gezien er met enige regelmaat toernooien gehouden zullen worden waarin naast geldprijzen ook Aston Martin auto’s, race pakketten en dergelijke zullen worden weggegeven aan de winnaars.

Reden genoeg dus om vandaag nog een IQ Option demo of echtgeld rekening te openen!

Waarom IQ Option?

IQ Option is de enige binaire optie broker die investeren per binaire optie vanaf één Euro mogelijk maakt en waar de minimale eerste storting hoogte slechts tien Euro is vergeleken met 100, 250 of zelfs 500 euro bij andere binaire optie brokers en minimale investeringen per optie vereist van 5,10 of zelfs 25 euro.

Klik hier om de IQ Option website te bezoeken

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com