KPN zal toch de boetes moeten betalen

De ACM, Autoriteit Consument & Markt, heeft KPN een totaal van 6 boetes opgelegd ter waarde van 973.000 euro. Afgelopen maanden heeft KPN geprobeerd deze aangevochten in de rechtbank in Rotterdam. Vandaag liet ACM weten dat enkel 1 van de 6 boeten ongegrond wordt verklaard.

Het ACM legde KPN deze boetes op i.v.m. het nadelig behandelen van concurrenten bij de invoer van nieuwe breedbanddiensten. Zo liet KPN zijn concurrenten niet spoedig genoeg kennis nemen van de nieuwe diensten die zij aanboden via zowel de glasvezel- als de kopernetwerken.

De rechtbank concludeerde dat KPN verplicht is om andere partijen, die diensten verstrekken via het KPN-netwerk, voortijdig te informeren. De voornaamste reden tot het handhaven van de uitgereikte boetes was, volgens het ACM, dat KNP al eerder dergelijke overtredingen heeft begaan.

Handel in KPN aandelen met 25 euro gratis

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170