Leer handelen met de beleggingsseminars van Stockpair

Enkele keren per week worden er door de broker Stockpair beleggingsseminars gehouden om beleggers beter te leren handelen in (binaire) opties. De beleggingsseminars belichten verschillende aspecten van het online handelen in (binaire) opties. Denk aan risico en bankroll management strategieën en het leren herkennen van verschillende trends en patronen in koersen. Er zijn seminars beschikbaar voor beginnende beleggers maar ook voor gevorderde beleggers. Zo zijn er beleggingsseminars die u leren omgaan met het handelsplatform van Stockpair tot aan uitgebreide uitleg over technische en fundamentele analyse van een aandeel, optie of koers.


Om deel te nemen aan de gratis beleggingsseminars van Stockpair dient men eerst een demo of echt geld rekening bij Stockpair te openen. Dit is kosteloos en is binnen 2 minuten geregeld. Vul uw persoonsgegevens in en bevestig de bevestigingsemail om u in te schrijven voor de beleggingsseminars van Stockpair. Onder ‘seminar schedule’ kan je zien wanneer de volgende seminar gehouden wordt.


Over het algemeen zijn video tutorials en seminars zeer opkomend bij online brokers en effectenmakelaars. In de nabije toekomst zullen steeds meer brokers digitaal video educatie materiaal leveren aan beleggers via hun platformen. Naast Stockpair organiseert ook Markets.com wekelijks beleggingsseminars voor haar beleggers. Om meer te weten over Markets.com en haar beleggingsseminars lees je de volledige Markets.com review en beoordeling hier. Ook onlinehandelen.com zelf heeft educatie materiaal beschikbaar in video vorm. Om het video educatie materiaal van onlinehandelen.com te bekijken navigeer je in het oranje hoofdmenu naar ‘video’.


Open een gratis demo beleggingsrekening bij Stockpair

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170