Litecoin bijna niks meer waard

De Litecoin, welke ooit de op bitcoin na bekendste cryptocurrency was qua waarde (rond de $40 op zijn hoogtepunt) is vandaag de dag nog maar een enkele dollar waard. Het vertrouwen in ctyptocurrency is na de enorme daling van Bitcoin en diverse gehackte bitcoin handelsplatformen enorm gedaald.

Bitcoin verloor tweederde van zijn waarde maar komt er beter vanaf dan andere cryptocurrency, andere cryptocurrencies zijn namelijk eigenlijk al hun waarde kwijt sinds de daling. Hoe het zo ver heeft durven komen weet eigenlijk niemand maar er valt te concluderen dat bitcoins en cryptocurrencies in het algemeen maar een tijdelijke hype waren vorig jaar. De Litecoin was een alternatief voor anonieme betalingen via Bitcoin op websites op het Deep Web als drugsmarktplaats Silk Road.

Er zijn beleggers en cryptocurrnecy handelaren die wel vertrouwen hebben in de virtuele valuta en deze handelen nog veel in bitcoin en litecoin. Naast de standaard virtuele valuta marktplaatsen is er het handelsplatform Plus500, waar men nog wel kan handelen op de virtuele valuta, met hefboom. Wat denkt u, zijn cryptocurrency verleden tijd of is het nog levendige handel?

Handel in Bitcoin en Litecoin met €25 Gratis

 

 

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!