Met hoeveel geld kan ik handelen in aandelen?

Een van de vragen die het vaakst gesteld word door beginnende beleggers is natuurlijk: met hoeveel geld kan ik handelen in aandelen?  Sinds er CFD aanbieders op het internet te vinden zijn als Plus500, eToro en Markets.com kunnen ‘normale’ mensen veel sneller handelen in aandelen, grondstoffen, indices en meer. Vroeger moest men een aanzienlijk vermogen hebben en naar de bank gaan om een beleggingsrekening te openen. Nu is het een kwestie van vijftig of honderd euro overmaken via iDeal naar uw online broker. U leest het goed, vanaf vijftig a honderd euro kunt u al online handelen in aandelen. Vanaf veertig euro kunt u goedkoop handelen in opties via Optie24.nl.

Voordat u met echt geld gaat handelen in aandelen of beleggen in andere producten is het raadzaam eerst een demo account aan te maken, waarmee u gratis met virtueel geld uw beleggingsstrategie kunt bepalen en hieraan schaven.

Wilt u direct handelen in de onderliggende waarde en niet in Contracts For Difference? Vraag dan via deze link de Lynx beleggingsinformatie map aan.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170