Nieuw op onlinehandelen.com , Het aandelen forum!

Na flink wat gepuzzel en gescript is het dan toch gelukt een forum in te bouwen op onlinehandelen.com! Vanaf moment van schrijven is het niet alleen mogelijk te reageren op de nieuwsartikelen via de disqus reageermodule maar ook via het forum. Ook kunt u zelf ‘topics’ aanmaken door op ‘nieuw topic’ te drukken, hiermee kunt u een nieuw gespreksonderwerp aansnijden op het forum, in de hoop een discussie op gang te wekken met andere aandeelhandelaren.

Laat wel iedereen in zijn waarde. Beginnende beleggers en beleggers van de oude stempel zijn beiden even welkom. Scheld niemand uit, en waardeer elkaars visie en mening.


Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com