Nieuw op Onlinehandelen.com: Klachten Afdeling

Sinds kort is er op Onlinehandelen.com een klachten afdeling, speciaal voor broker klachten. Op deze afdeling kan je terecht als je te maken hebt met problemen met je broker. Of de broker nu niet uitbetaald, te weinig uitbetaald of zonder toestemming credit card afschriften stuurt, via deze nieuwe afdeling krijg je direct contact met de AFM, CySEC, ASIC via een makkelijk in te vullen klachtenformulier.

Voor deze nieuwe klachten afdeling werk ik samen met het beste bedrijf ter wereld in het terug krijgen van geld van brokers.

Broker Klachten

De gehele website, waaronder het hoofdmenu, de sidebar en de zogenaamde footer worden op dit moment totaal vernieuwd. De website zal niet haar traditionele look verliezen maar zeer zeker een ”2019 tintje” krijgen. Neem het mij niet kwalijk dat hier tijd over heen gaat, aangezien de website meer dan 2000 pagina’s bevat en meer dan 4,000,000 woorden.

Enkele reviews zullen worden geupdate, enkele brokers als onbetrouwbaar gemarkeerd en de algehele layout zal ietwat veranderen.

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170