Nieuwe broker review: Binary.com

Vandaag heb ik naar mijn mening de enige andere nog betrouwbare opties broker naast IQ Option toegevoegd aan de website; Binary.com.

Op Binary.com kan je beleggen in binaire opties, net zoals op IQ Option. Met slechts een minimale eerste inleg van $5 vereist en $1 per optie.

Hoewel het handelen binaire opties grotendeels verboden is, zijn er nog een aantal work-arounds door middel van VPN diensten, waarmee je nog kan handelen in binaire opties.

Binaire opties zijn voornamelijk ”gokken op de beurs” producten maar kunnen ook handige hedging tools zijn op openstaande long posities op bijvoorbeeld CFD’s bij andere brokers.

Je kan hier mijn volledige Binary.com review lezen of

direct de Binary.com website bezoeken.

Binaire opties staan bekend om hun extreem hoge uitbetalingspercentages, van soms wel meer dan 1000%. De AFM noemde het een tijdje geleden ”gokken op de beurs”, en dat is het ook naar mijn mening. Maar dit neemt niet weg dat het een leuke manier van traden kan zijn.

Ik weet zelf nog dat ik een keer een tientje heb ingezet op Tesla en dat dat uiteindelijk $800 werd. Daar kan geen buy-and-hold tegen op.

10k demo account bij IQ Option

 

 

 

 

 

 

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170