Nieuwe broker review: Mintbroker

Vandaag heb ik de Engelse discount broker: Mintbroker, toegevoegd aan Onlinehandelen.com.

In de uitgebreidde Mintbroker review belicht ik diverse aspecten van deze broker, die zich voornamelijk richt op day traders die handelen op de Amerikaanse beurs.

Bij Mintbroker kan je handelen in Amerikaanse aandelen en opties zonder spread tegen $5 per gekocht aandeel of $0,50 per optie.

Mintbroker is een Engeland gevestigde discount broker die individuele traders toegang geeft tot de Amerikaanse beurs tegen scherpe tarieven. Het bedrijf is transparent in haar kosten en het web-based handelsplatform is gratis om te gebruiken. Een breed scala Amerikaanse aandelen en opties kunnen worden verhandeld op het platform en er is de mogelijkheid short te gaan.

Mintbroker is perfect voor Nederlandse beleggers en day traders die willen handelen op de Amerikaanse beurs. Meer dan 10,000 aandelen zijn beschikbaar om te kopen, verkopen, shorten en te hedgen met opties tegen een vaste lage prijs. Traders kunnen beleggen via desktop computer, smartphone en tablet. Pre-en afterhours trading kan sinds kort op alle aandelen.

Mintbroker is het beste geschikt voor actieve beleggers die comfortable zijn met geavanceerde grafieken, short-selling en complexe optie strategieeen. Beginnende beleggers kunnen wellicht wat overwelmt raken door de vele mogelijkheden. Gelukkig zijn er demo accounts beschikbaar zodat nieuwe beleggers eerst kunnen oefenen en bekend raken met het handelsplatform.

Heb jij een goede of slechte ervaring met Mintbroker? Laat het weten via de bezoeker reviews functie.

Laat Mintbroker review achter

Bezoek Mintbroker’s website

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170