Nieuwe broker review: Mintbroker

Vandaag heb ik de Engelse discount broker: Mintbroker, toegevoegd aan Onlinehandelen.com.

In de uitgebreidde Mintbroker review belicht ik diverse aspecten van deze broker, die zich voornamelijk richt op day traders die handelen op de Amerikaanse beurs.

Bij Mintbroker kan je handelen in Amerikaanse aandelen en opties zonder spread tegen $5 per gekocht aandeel of $0,50 per optie.

Mintbroker is een Engeland gevestigde discount broker die individuele traders toegang geeft tot de Amerikaanse beurs tegen scherpe tarieven. Het bedrijf is transparent in haar kosten en het web-based handelsplatform is gratis om te gebruiken. Een breed scala Amerikaanse aandelen en opties kunnen worden verhandeld op het platform en er is de mogelijkheid short te gaan.

Mintbroker is perfect voor Nederlandse beleggers en day traders die willen handelen op de Amerikaanse beurs. Meer dan 10,000 aandelen zijn beschikbaar om te kopen, verkopen, shorten en te hedgen met opties tegen een vaste lage prijs. Traders kunnen beleggen via desktop computer, smartphone en tablet. Pre-en afterhours trading kan sinds kort op alle aandelen.

Mintbroker is het beste geschikt voor actieve beleggers die comfortable zijn met geavanceerde grafieken, short-selling en complexe optie strategieeen. Beginnende beleggers kunnen wellicht wat overwelmt raken door de vele mogelijkheden. Gelukkig zijn er demo accounts beschikbaar zodat nieuwe beleggers eerst kunnen oefenen en bekend raken met het handelsplatform.

Heb jij een goede of slechte ervaring met Mintbroker? Laat het weten via de bezoeker reviews functie.

Laat Mintbroker review achter

Bezoek Mintbroker’s website

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com