Nike aandelen stijgen in waarde

Op donderdag, aan het einde van de handelsdag publiceerde Nike Inc. dat haar verkoopcijfers met 4.8% gestegen zijn afgelopen kwartaal. De atletiek-kleding maker rapporteerde ook marktaandeel en gestegen winstcijfers over al haar gebieden/markten wereldwijd. Echter oor de sterkere Amerikaanse dollar (USD), stagneerden future orders en werd winstgroei hierdoor een klein beetje negatief beinvloed.

Na deze publicering van Nike stegen Nike aandelen met 2.6% naar $107.95 per stuk. De totale winst van Nike steeg van $7.43 miljard eerder dit jaar naar $7.78 miljard. Terwijl verkoopcijfers 13% stegen was de hogere Amerikaanse dollar toch een kleine tegenvaller. Nike heft de laatste periode dure sponsorship contracten aangegaan om haar marktaandeel in sporten als basketball en voetbal te vergroten.

Nike aandelen kopen met 25 euro gratis startkapitaal?

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!