Online Handelen in goud bij XM

Bij de in Nederland nog niet zo bekende broker, XM, kan je naast alleen beleggen in valutaparen en aandelen ook investeren in grondstoffen als zilver en goud. Waarom ik nu een artikel schrijf om het handelen in goud bij XM eens uit te proberen, heeft de volgende reden: bij XM betaal je de minste provisie, fee of transactiekosten van alle beschikbare online brokers wanneer je in goud of zilver handelt.

Er zijn veel daytraders die genieten van de dagelijkse goud koersschommelingen. XM is aansluitbaar op Meta Trader (4) waardoor men deze broker kan selecteren voor het handelen in grondstoffen. Ook op zilver en koffie zit bij XM een zeer lage fee. Over het algemeen is XM vele malen goedkoper wanneer men enkel in grondstoffen als goud,zilver en tarwe handelt, vergeleken met andere brokers. XM biedt naast alleen grondstoffen ook een breed scala valutaparen en aandelen in de vorm van CfD’s aan. Op de valutaparen zit vergeleken met andere brokers een lage spread, de aandelen cfd’s of contracts for difference zijn goedkoper aan te schaffen en in bezit te houden bij Plus500.

Het handelen in “papier goud” is anders dan het handelen in echte goudbaren, muntstukken of sieraden. Om fysiek goud in huis te halen, ook wel gealloceerd goud genoemd, kan je bij Gold Republic goud-en zilverbaren bestellen. Dit is te vergelijken met een omgedraaide postal gold. Dit keer maak je veilig en betrouwbaar via iDeal geld over naar de webwinkel en ontvang je een paar dagen later je goud of zilverbaar thuis per post.

Als je een nieuwe rekening opent bij XM, danwel direct voor echt geld, danwel een demo rekening om eerst te oefenen, ontvang je van ons $20 startkapitaal om alvast een klein beetje wegwijs met de user interface te worden. XM heeft ook een downloadbare app, zodat je altijd en overal kan handelen in grondstoffen, valuta en aandelen.

$20 Gratis Startkapitaal bij XM - Gratis Demo Rekening

Ben je klaar om voor echt geld te handelen op XM? Maak dan gebruik van de beschikbare bonuscodes behorende bij de eerste inleg van jouw hoogte om nog een welkomst stortingsbonus van tot 30% op je gehele inleg te ontvangen. Let op: deze welkomstbonus krijg je maar een keer, dus bepaal de hoogte van je eerste inleg goed!

$20 Gratis Startkapitaal bij XM - 30% bonus op eerste inleg

Wie lid is van onlinehandelen.com krijgt regelmatig zogenaamde “reload bonussen” per email toegestuurd. Dit zijn soortgelijke bonussen als de $20 gratis startkapitaal bonus en de procentuele welkomstbonus. Op deze manier is het dus mogelijk meerdere malen een bepaalde bonus te ontvangen of zelfs unieke, exclusieve bonussen te ontvangen die normale beleggers bij XM niet aangeboden zullen krijgen.

Delen wordt op prijs gesteld
Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!