Optie24 – Gratis Beleggingssignalen voor leden

Sinds kort heeft Optie24 beleggingssignalen beschikbaar voor haar betalende leden. Dit wil zeggen dat je om de paar uur een email krijgt met daarin een lijst met een stuk of 5 activa waar met bijna 100% zekerheid wordt voorspelt of deze activa omhoog of omlaag gaan. Je kunt het zien als 5 tradingtips per paar uur. De email die je om de paar uur ontvangt ziet er zo uit:

Optie24 beleggingssignalen screenshot door Onlinehandelen.com

Zoals je ziet is er een liability of betrouwbaarheidsbalk achter elke optie zodat je kan zien hoe groot de kans is dat de voorspelling waar is. Iedere verstandige optie belegger gebruikt beleggingssignalen en het is goede toevoeging van Optie24 beleggingssignalen te bieden aan haar beleggers en daytraders. De signalen via deze email zijn NIET ALTIJD waar, maar ongeveer in 75% tot 90% van de gevallen wel.

Het gaat altijd om (binaire) opties met een verlooptijd van 60 minuten en niet over 1,2 of 15 minuten. Met een minimale eerste inleg van 50 euro is Optie24 een van de laagdrempeligste optie brokers op de markt en zeker het proberen waard, uiteindelijk zou je de aangeleverde beleggingssignalen ook op andere optie brokers en binaire handel platformen kunnen toepassen. Ik raad dan ook iedere Nederlander aan in ieder geval een rekening bij Optie24 te openen aangezien iedereen wel 50 euro kan missen.

Leren opties handelen op Optie24

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Leave a Reply

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170