Optie24 gratis €25 startkapitaal bonus

Tegenwoordig heeft ook Optie24 een €25 gratis startkapitaal bonus om het binaire optie handelsplatform uit te testen. Dit maakt het totaal aan gratis startkapitaal op Onlinehandelen.com tot meer dan €300, we beginnen langzaam op een no deposit bonus casino website te lijken! Optie24 bestaat nu een tijdje en heeft ook al een internationaal binaire opties handelsplatform: 365trading. Het lijkt erop dat Optie24 de Nederlandse optiemarkt domineert en ook in de rest van Europa een sterke speler zal gaan worden.

Hoewel het binaire optie platform van Optie24 nog geen one touch opties kent en enkele features als option builder, sell early, double up en roll over ontbreken, zullen deze hoogst waarschijnlijk worden toegevoegd in de nabije toekomst. Een rigoreuze verbetering vorige maand was al de toevoeging van beleggingssignalen voor echt geld leden.

€25 gratis startkapitaal bij Optie24

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!