Optie24 – Handelen in Opties op een Nederlands platform

Nieuw in Nederland is het Nederlandse binaire optie platform optie24. Gaat de Aex omhoog of omlaag? U kunt altijd winst maken door het sluiten van een optie.

Voor wie altijd al eens het handelen in binaire opties heeft willen uitproberen is optie24 een van de betere broker keuzes. optie24 hanteert een minimum eerste storting van slechts €10, waar andere internationale binaire optie brokers minimaal €100, €200 of zelfs €250 hanteren. Het is ook mogelijk een gratis demo account te openen bij optie24 en met virtueel geld het handelen in binaire opties uit te proberen.

Handelen vanaf de smartphone en tablet is beiden mogelijk bij optie24 en u kunt ook (in tegenstelling tot bij sommige andere brokers) vanaf uw mobiele telefoon uw account opwaarderen.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is de tekstschrijver en eigenaar van Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiële affiliate website 2015, 2016 en 2017 en verscheen hij als enige met een Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards op het podium. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet streeft Dennis Graham-Clarke ernaar met onlinehandelen.com in de top van 's werelds beste broker vergelijkingsportals te komen.

Lees artikelen - Bezoek website

One Response to “Optie24 – Handelen in Opties op een Nederlands platform”

  1. Momenteel moet je bij Optie24.nl al een eerste storting doen van 40 euro.

Leave a Reply

[anr-captcha]

Oefen trading met €100,000 demo account
Online Handelen.com