Optie24 introduceert 60 seconden binaire opties

Sinds deze week is het mogelijk op Optie24 te handelen in binaire opties die binnen 60 seconden aflopen. Er bestond al de mogelijkheid te handelen in binaire opties met een korte of lange termijn van 2 minuten tot een dag. Met de toevoeging van 60 seconden opties hoopt Optie24 meer spanning te bieden aan beleggers en te concurreren met sprinters en turbos van andere optie aanbieders en brokers. Om de introductie van 60 seconden opties op Optie24 te vieren heeft Optie24 een tijdelijke bonusactie lopen. Nieuwe beleggers ontvangen een bonus van 100% tot 1000 euro op hun eerste inleg op Optie24 tot eind november.

Het handelen in binaire opties op Optie24 is laagdrempelig, iedereen kan het eens proberen. Met een veel lagere minimale eerste inleg vereist van 50 euro ten op zichtte van andere binaire optie brokers (vaak 200 a 250 euro aan minimale eerste inleg vereist) onderscheidt Optie24 zich van de rest. Ook het uitbetalen van winsten en rekeningen gaat bij Optie24 het snelst, namelijk binnen 24 uur na aanvraag. Bij de meeste binaire optie brokers moet men 2 tot 5 werkdagen wachten op een Paypal, Skrill/Moneybookers of Neteller uitbetaling en tot wel een week a 10 dagen op een bankoverschrijving of credit card refund.

De binaire opties van Optie24 betalen tot 85% uit per optie. Voorbeeld: U koopt voor 10 euro een optie EUR/USD, u verwacht dat de koers gaat stijgen binnen 60 seconden en u koopt een CALL optie. De EUR/USD koers stijgt binnen 60 seconden en u ontvangt vervolgens 18,50 winst op uw optie rekening.

Een beleggingsrekening openen bij Optie24 is gratis en binnen twee minuten gebeurd. Elke nieuwe belegger krijgt een gratis oefen account toegewezen met een virtueel saldo van 50.000 euro. Met dit oefen account kan men diverse opties kopen en verkopen en wegwijs worden met het handelsplatform. Vervolgens kan men een eerste inleg of storting doen per bank, credit card, Paypal of Neteller vanaf 50 euro. Tijdens de bonusactie van Optie24 krijgt u 100% bonus tot 1000 euro op uw eerste inleg, bepaal daarom de hoogte hiervan goed.

Op Optie24 kunt u 24/5 handelen in binaire opties van 60 seconden tot 24 uur op aandelen, indexen, grondstoffen en valuta. Probeer het eens uit met een gratis demo account of spring gelijk in het diepe als u al een ervaren optie handelaar bent. Snel geld verdienen op internet is nog nooit zo makkelijk geweest en het kan nu nog sneller, met de 60 seconden binaire opties van Optie24.

Let op: mocht u de 100% bonus tot 1000 euro niet direct bijgeschreven zien op uw Optie24 account? Klik dan op het Live Chat knopje om de bonus op te vragen via een medewerker. De klantenservice van Optie24 staat als behulpzaam, vriendelijk en to-the-point bekend.

Handel in binaire opties op Optie24

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!