Optie24 Nieuwjaars Promotie

Alle medewerkers van Optie24 wensen u een zeer voorspoedig nieuwjaar en spreken u de wens uit dat de aangename relatie tussen belegger en broker zich het komende jaar zal voortzetten. Optie24 en hopelijk u ook, kunnen terugblikken op een succesvol jaar waarin is gebleken dat in een teruglopende economie duurzame relaties van groot belang zijn.

Uiteraard gaat het team van Optie24 zijn uiterste best doen om in 2016 het binaire opties platform nog verder uit te bouwen en te perfectioneren om u als klant de kwaliteit te kunnen bieden die u verdient.

Optie24 vertrouwt erop dat de goede samenwerking met klanten van 2015 naar ieders tevredenheid kan worden voortgezet in 2016.

Om het nieuwe jaar 2016 goed in te zetten, heeft Optie24 voor u een mooie promotie:

  • Stort minimaal €100 en ontvang een bonus van 50%
  • Stort minimaal €250 en ontvang een bonus van 75%
  • Stort minimaal €500 en ontvang een bonus van 100%
  • Stort minimaal €1.000 en ontvang een bonus van 125%

Optie24 bonusvoorwaarden voor deze promotie leest u hier

Handel in binaire opties op Optie24

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!