Plus500 nu ook binaire opties

Met de komst van vele nieuwe binaire optie platformen slaat wereldbekende internetbroker Plus500 keihard terug, namelijk met de toevoeging van binaire opties op het handelsplatform. Het is vanaf nu dus officieel mogelijk zowel forex, aandelen en grondstoffen CFDs ook binaire opties te verhandelen op Plus500.

De zet bleef tot zover onaangekondigd maar het zat er met de hevige concurrentiedruk van allerlei nieuwe binaire optie brokers wel aan te komen.

Ook de binaire opties van Plus500 kunt u met de €25 gratis of no deposit bonus uitproberen. Voor deze bonus is geen eigen inleg of storting vereist, enkel het aanmaken van een gratis account volstaat.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!