Plus500 bonuscode ONLINEHANDELEN

Vul bij Plus500 de bonuscode ONLINEHANDELEN in om op elke inleg vanaf €200 €60 bonus te ontvangen. Je ontvangt de bonus d.m.v. de bonuscode direct maar je hebt een aantal Trader points nodig om deze vrij te spelen zodat de bonus ook uitkeerbaar of op te nemen is. Plus500 heeft een exclusieve actie lopen met Onlinehandelen.com en deze bonus staat los van de €50 gratis startkapitaal of no deposit bonus actie en de eerste inleg bonus door Plus500 zelf aangeboden. Deze Plus500 bonuscode actie geldt niet alleen op eerste inleggen maar op alle inleggen van meer dan €200, ook voor bestaande traders. Effectief zorgt het gebruiken van deze Plus500 bonuscode dus voor een permanente 30% bonus op al je inleggen of stortingen vanaf €200. Vergeet daarom nooit deze Plus500 bonuscode te gebruiken bij het storten. Je vult de bonuscode in tijdens het stortingsprocess in de Plus500 webtrader of app in het invuldveld getiteld ‘bonuscode’.

 

€60 Bonus op €200 inleg


***Update 16/08/2017***

Aangezien de CySEC regelgeving omtrent bonussen bij CFD trading diensten heeft aangepast is deze bonuscode niet langer meer geldig in Nederland en België! De bonus is enkel geldig in Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Australië, Zuid Afrika en Nieuw Zeeland.

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!