Plus500 de beurs op – Beursgang Plus500

Het moederbedrijf achter het handelsplatform Plus500, Liberum Capital Limited is 24 juli 2013 op de London Stock Exchange gekomen. Plus500, is een CFD handelssoftware of online broker waar beleggers meer dan 1700 verschillende aandelen, grondstoffen en andere producten kunnen verhandelen. Plus500, is actief in meer dan 50 landen, de meeste winst behaald Plus500, in Engeland.

Het bedrijf heeft succesvol $75 miljoen opgehaald tegen de prijs van 115 pence per aandeel resulterende in een vermogen van $200 miljoen op moment van emissie. Het geld zal worden gebruikt om nieuwe markten binnen te dringen, de software te verbeteren en het merk bekender te maken bij de normale burger en de professionele handelaar.

Doordat Plus500, of Liberum Capital Limited nu een beursgenoteerd bedrijf is kan het een betrouwbaardere broker genoemd worden ten opzichte van andere internet brokers. Probeer Plus500, vandaag nog uit met een gratis demoaccount of met 25 euro echt geld. U hoeft geen storting te doen of bankgegevens in te vullen, pas als u tevreden over de handelssoftware bent en uw vermogen durft te riskeren op de aandelenmarkt.

Plus500

 

 

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!