Plus500 raakt marktwaarde $1 miljard aan

Kort na de beursgang van Plus500 heeft het bedrijf een marktwaarde van $1 miljard aangetikt. Dit is erg hoog vergeleken met andere internetbrokers als bijvoorbeeld eToro en XM. Nog steeds probeert Plus500 verder te groeien in aantal klanten en ordervolume in met name Nederland, Belgie en Duitsland. Dit probeert Plus500 onder andere met televisiereclame op in Nederland bijvoorbeeld RTLZ en RTL7.

Plus500 heeft voornamelijk de afgelopen jaren populariteit gewonnen met haar eigen, wat makkelijker vergeleken met normale Meta Trader, software. De user interface van Plus500 is vandaag de dag heel iPhone/iPad achtig op smartphone en tablet en de webtrader heeft nog steeds de nostalgische meta trader achtige look.

Ook de lagere kosten van de broker vergeleken met anderen zijn een onderdeel van het succes van Plus500. Dit neemt niet weg dat Plus500 profiteert van de toegenomen populariteit van het online handelen in aandelen. Wellicht dat Plus500 in de toekomst nog een binary options afdeling toevoegt aan haar arsenaal te verhandelen financiële producten. Als dit zo zal zijn zal hierover op Onlinehandelen.com tijdig een blogpost of artikel verschijnen.

Tijdelijk heeft Plus500 een ‘Gratis Startkapitaal’ actie waar zij iedereen die een gratis demo of echt geld beleggingsrekening opent €35 echt geld startkapitaal krijgt om mee te leren handelen in aandelen.

€35 Gratis Startkapitaal bij Plus500

Dennis Graham-Clarke

Meer over

Dennis Graham-Clarke is tekstschrijver en financieel blogger op Onlinehandelen.com. Met de website onlinehandelen.com is hij genomineerd en geshortlist als beste financiele affiliate website 2014 wereldwijd als enige Nederlandstalige website tijdens de iGB Awards. Concurrerende met Money.co.uk, Investing.com en FXstreet is Dennis Graham-Clarke de enige echt toonaangevende Financiele affiliate van Nederlandse komaf.

Lees artikelen - Bezoek website

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!