abcOptions Review

abcOptions
€25 Gratis & 100% tot €10.000
Bezoek Broker

Overzicht

Als je op de website van abcOptions komt valt al gelijk op dat de website er strak en duidelijk uit ziet. Je weet als je op deze optiebroker website komt… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker abcOptions
Website link http://www.abcoptions.com/nl
Opgericht in het jaar 2013
Hoofdkantoor gebaseerd te ABC Marketing Ltd. 31, Avenue Princesse Grace 98000 Monaco
Klantenservice nummer Nederland : +31 85 888 1193,
Contactmogelijkheden België: +32 380 83 288
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans
Handelsplatform Tradologic
Minimale eerste inleg €100
Minimale accountgrootte €100
Minimaal te verhandelen bedrag €10
Maximaal te verhandelen bedrag €5000
Welkomstbonus €25 Gratis & 100% tot €10.000
Uitbetalingsinformatie

89%

Leverage of hefboom Geen
Spread Geen
Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
Extra kosten Yes
Extra kosten informatie Er zitten geen kosten verborgen achter de transacties die u doet. Is uw optie ‘in the money’ op het moment van verloop dan wordt uw volledige winst op uw account bijgeschreven; is de optie ‘out of the money’ op datzelfde moment dan wordt enkel het geïnvesteerde bedrag van uw account afgehaald.
Beschikbare accounts Oefen account, echt geld account
Stortingsmethoden iDeal, Skrill/Moneybookers, Neteller, Visa, MasterCard, Visa card aanvragen , MasterCard aanvragen
Opname methoden iDeal, Skrill/Moneybookers, Neteller, Visa, MasterCard, Visa card aanvragen , MasterCard aanvragen
Aantal Assets/Activa 207
Verloop Tijden 15 seconden UNIEK! , 30 seconden, 60 seconden, 30 minuten, 60 minuten, Handelsdag
Soorten Activa Grondstoffen, Valuta, Indices, Effecten
Optie Soorten Digital of Binair, 60 second, Range, Touch, Turbo
Te verhandelen valutaparen De 30 vaakst verhandelde valutaparen inclusief Bitcoin en Litecoin
Rekening valuta €, $, £
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 7.7

Volledige Review

abcoptions ervaringen eerste indruk

De eerste indruk van de website ziet er gelikt en hedendaags uit.

Als je op de website van abcOptions komt valt al gelijk op dat de website er strak en duidelijk uit ziet. Je weet als je op deze optiebroker website komt waar je aan toe bent doordat de informatie helder wordt weergegeven.

Ik heb als test om deze abcOptions review zo eerlijk mogelijk te kunnen schrijven een abcOptions demo account aangemaakt. Wat in eerste instantie een beetje verwarrend is, is dat hoewel je de weinige invulvelden: naam, achternaam, telefoonnummer en emailadres invult en vervolgens op de open oefen account knop drukt er een process volgt wat doet lijken of je ook gelijk een echt geld account moet aanmaken. Dit is niet zo, het is gewoon een trucje zodat ze op de homepagina niet zoveel van je te hoeven vragen en de website mooi strak en duidelijk blijft. Er worden in het tweede scherm dus nog wat extra vragen gesteld als geboortedatum en geslacht.

Hierna kom je in het handelsplatform waar je opties kan kopen op verschillende aandelen, valuta, grondstoffen en meer. Je kan ook opties kopen op Bitcoins en Litecoins op abcOptions. Het ziet er ongeveer zo uit als je op een bepaald product klikt om er opties op te kopen:

abcoptions bitcoin optie screenshot

Lobby Screenshot abcOptions – Je kan handelen in Bitcoins.

AbcOptions soorten opties

Er zijn verschillende optie soorten beschikbaar op abcOptions . Hoger/lager opties of binaire opties, one touch opties, range opties en turbo opties. De one touch opties van abcOptions betalen het hoogste uit van alle optiebrokers namelijk gemiddeld 550%. Range opties zijn opties waar je een bepaalde reikwijdte moet schatten waarin de optie gaat aflopen en turbo opties zijn 15 seconden opties, de snelste beschikbaar op de binaire optie markt.

abcoptions one touch opties 550% payout

De One Tocuh opties van abcOptions betalen tot wel 550% uit.

abcOption assets en onderliggende waarden

abcOptions kent wel 207 assets of onderliggende waarden, veel meer dan de meeste binaire optie brokers. Het is mogelijk hoger/lager opties, one touch opties, range opties en turbo opties te kopen op o.a. valutaparen, aandelen, grondstoffen en indices. Mede door het grote aanbod aan assets is abcOptions echt een top optie broker te noemen.

abcoptions assets en onderliggende waarden screenshot door onlinehandelen.com

abcOptions heeft meer dan 200 assets en onderliggende waarden.

abcOptions storten & opnemen

Storten en opnemen op abcOptions gaat veilig, makkelijk en snel en is mogelijk via o.a. iDeal, Neteller, Skrill/Moneybookers en diverse creditcards. abcOptions hanteert vergeleken met andere binaire optie brokers een laag minimum te storten bedrag van 100 euro en geeft op je eerste inleg een leuke welkomstbonus van 100% tot 10.000 euro, de hoogst mogelijke van alle binaire optie brokers.

abcoptions cashier screenshot door onlinehandelen.com

abcOptions heeft een lage minimale eerste inleg van 100 euro.

abcOptions demo account

Het kan tot een uur duren voordat je demo of oefen account aanvraag wordt goedgekeurd. Je krijgt een email getiteld: Je demo account is goedgekeurd! En er wordt vervolgens 50.000 virtueel oefen saldo op je abcOptions account bijgeschreven. Gebruik het oefensaldo om diverse optie strategieën uit te proberen en verschillende opties te kopen (hoger/lager, one touch, range en turbo) op verschillende financiële producten: aandelen, grondstoffen, valuta en indices.

abcoptions demo account activation email

abcOptions demo account activatie email die na een uur wordt verzonden.

abcOptions Klantenservice

De klantenservice van abcOptions is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits, Spaans en Engels. De support is 24/7 te bereiken via live chat, email en telefoon. De klantenservice behandeld je vragen en/of opmerkingen snel en betaald uitbetalingsverzoeken binnen 2 werkdagen uit. Enkel bankoverschrijving naar Nederlandse of buitenlandse bank duurt ongeveer 5 werkdagen, het is daarom aan te raden met Skrill of Neteller te storten.

abcOptions Uitbetaling – abcOptions is geen oplichting!

Op internet heb ik op fora en andere websites geen klachten kunnen vinden over abcOptions . Deze optie broker is gewoon gereguleerd en betaald keurig uit. Ook de stortingsbonus wordt keurig na aanvraag gestort op je abcOptions account. Omdat het soms tot een uur kan duren voordat oefen of demo accounts worden geactiveerd kan het lijken of deze functie niet werkt. Beschuldig abcOptions niet te snel van oplichting of wanpraktijken, je moet gewoon even geduld hebben;) Met een standaard uitbetaling van 81% op hoger/lager opties en gemiddeld 550% op one touch opties betaald abcOptions beter uit dan de gemiddelde binaire optie broker en is zeker aan te raden.

Door de hoge uitbetaling, gelikte interface, uitgebreid aanbod onderliggende waarden of assets en superieure welkomstbonus heb ik abcOptions eerste geplaatst in de beste binaire optie broker top 5 tabel. Wat abcOptions uniek maakt vergeleken met andere binaire optie brokers is ook het aanbod van turbo opties, opties die in slechts 15 seconden aflopen en dus zeer winstgevend kunnen zijn wanneer men een winning streak heeft. Dus waar wacht je nog op? maak vandaag een demo of echt geld account aan bij abcOptions en begin met het handelen in binaire opties, een van de makkelijkste en leukste manieren om snel geld te verdienen op internet!

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Nederlands Platform
  • storten met iDeal mogelijk
  • Lage minimale eerste inleg van 100 euro
  • Hoogste welkomstbonus ooit: 100% tot €10.000

Nadelen

  • Ik heb geen nadelen kunnen vinden vandaar de 10 als binaire optie platform rating

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170