AdvCash Review

AdvCash
$4,99 binnen eerste 7 dagen
Bezoek Broker

Overzicht

Advanced Cash, of de afkorting daarvan: AdvCash biedt een snelle en betaalbare oplossing voor eenieder die online geld wilt uitgeven op de snelste en gemakkelijkste manier. De offshore payment provider… lees verder

Lees de volledige review

0.67/5

Broker informatie

Broker AdvCash
Website link www.advcash.com
Opgericht in het jaar 2014
Hoofdkantoor gebaseerd te Suite 102, Ground Floor, Blake Building, Corner Eyre&Hutsons Streets, Belize City, Belize C.A
Klantenservice nummer +501 223 73 32
Contactmogelijkheden Email, Contact formulier, telefoon, bitcoin fora
Beschikbare talen Engels, Russisch
Minimale eerste inleg $5
Minimale accountgrootte $5
Minimaal te verhandelen bedrag $5
Maximaal te verhandelen bedrag geen
Welkomstbonus $4,99 binnen eerste 7 dagen
Demo rekening No
Stortingsmethoden Bitcoin, Altcoin, bankoverschrijving, SWIFT, SEPA
Opname methoden Bitcoin wallet, bankoverschrijving, pinautomaat opname
Te verhandelen valutaparen EUR,USD,GBP,RUB
Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 9.5

Volledige Review

Advanced Cash, of de afkorting daarvan: AdvCash biedt een snelle en betaalbare oplossing voor eenieder die online geld wilt uitgeven op de snelste en gemakkelijkste manier. De offshore payment provider heeft bulk betalingsmethoden beschikbaar als payroll solutions voor online zaken, affiliates en freelancers, wat het voor deze mensen de beste bitcoin debit card maakt. Alle transacties zijn printbaar in excel en worden nooit verwijderd uit het systeem.

AdvCash informatie

AdvCash is gevestigd in het Centraal-Amerikaanse Belize en is opgericht in 2014. De indentiteit van de eigenaren is nogal een mysterie aangezien er niet veel informatie over hen beschikbaar is. Wel weten we dat het bedrijf meer dan 20 jaar ervaring heeft in internationale financiën en elektronische transacties. AdvCash is onderdeel van Wave Crest Holdings Limited, een payment provider gevestigd in Gibraltar.

Het bedrijf heeft twee licenties, een voor het internationaal verzenden van valuta en een voor payment processing. Het bedrijf is gelicenseerd door de International Financial Services Commission in Belize.

Wat is AdvCash precies en wat biedt het voor diensten aan?

advcash bitcoin debit card mastercardDe belangrijkste gedachte achter AdvCash is dat het payroll problemen oplost voor hen die als freelancer, affiliate of ‘’digital nomad’’ werken. Ook mensen met een webshop of affiliate website kunnen goed gebruik maken van de AdvCash debit card. De AdvCash debit cards zijn gedekt en worden gevuld met bitcoins. ADvCash debit cards worden geaccepteerd bij winkels, restaurants, hotels, online en door pinautomaten die MasterCard als betalingsmiddel ondersteunen.

Naast de drie populaire valuta Dollar, Euro en Britse Pond, ondersteunt AdvCash ook Russische Roebels, als enige bitcoin debit card. Hoewel op de website 50 landen staan vermeld waar men geen gebruik kan maken van de diensten geleverd door AdvCash, komen we er met onderzoek achter dat gebruik in de Verenigde Staten, landen in Afrika en het Midden Oosten niet mogelijk is. Ook in Venezuela is de bitcoin debit card niet te gebruiken.

AdvCash geeft bitcoin debit cards uit aan ongeverifiëerde gebruikers. Er zijn dan wel wat limitaties aan het gebruik van de diensten maar het kan dus wel gewoon. Als niet geverifieerde gebruiker kan je maximaal 500 Dollar dagelijks opnemen en 2500 Dollar maandelijks. Je kan de debit card met maximaal 2500 Dollar per maand bijvullen en er is geen limiet aan het gebruik en uitgeven van gelden online. De limieten voor geverifieerde gebruikers zijn aanzienlijk hoger. Per keer kan men maximaal 3000 Dollar van AdvAccount naar een andere bestemming sturen en ook de dagelijkse pinautomaat opname ligt op 3000 Dollar.

Dit maakt AdvCash de bitcoin debit card waarmee je het meeste per dag kan opnemen uit een pinautomaat, daar concurrenten een maximaal bedrag van 2000 Dollar per dag hanteren. (Handig voor mensen die enorme winsten van cryptocurrency trading willen uitkeren naar fiat). Per dag kan men ook 10.000 Dollar uitgeven in winkels, restaurants en hotels waar MasterCard geaccepteerd word.

AdvCash kosten en fees

In tegenstelling tot andere bitcoin debit card aanbieders rekent AdvCash geen maandelijkse of jaarlijkse fee voor het gebruik maken van haar diensten. AdvCash heeft ook een slimme marketing truc bedacht: als je de AdvCash card besteld direct na registratie, kost deze slechts $4,99, als je langer dan 7 dagen wacht na registratie, kost deze $14,99. Als je toch weet dat je een bitcoin debit card nodig hebt, is het raadzaam voor AdvCash te kiezen, aangezien de andere aanbieders tussen de $10 en $20 vragen voor bestelling van de debit card. Het kost $1 extra als je een vier-cijferige Pin code bij de kaart wil hebben (Master Card Autentication) wat zeer raadzaam is ter extra veiligheid.

Interessant aan het kostenplaatje van AdvCash is dat het gratis is om de E-Wallet op te waarderen met SWIFT en SEPA betalingen (lees: iDEAL, Bancontant en bankoverschrijving). Vervolgens kost het versturen van gelden van de E-wallet naar de kaart zelf $0,99 per keer. Dus in het geval van een maximale opwaardering van $3000, betaal je dus maar 0,033% kosten, heel goedkoop als je het mij vraagt. Natuurlijk gaat dit bij mindere bedragen niet zo op, ik bedoel als je $100 opwaardeert, betaal je alsnog $1 maar goed. Voor mensen die AdvCash voornamelijk gebruiken om (grote) cryptocurrency winsten uit te keren, is het vrij logisch gewoon de maximale opwaardering te doen iedere keer.

Als je je AdvCash account op alternatieve wijze wilt opladen kost dit tussen de 0.95% en 4.25%, afhankelijk van de gekozen methode. Vanzelfsprekend is opwaarderen met PaySafe en uKash bonnen duurder dan met bijvoorbeeld OKPay, eCoin en Payeer. Het opnemen van geld uit een pinautomaat kost $1,99 per keer. Internationale pinautomaten (pinautomaten die uitgeven in een valuta niet gekozen door de wallet houder) kosten $1 extra, namelijk $2,99 per keer. Dit is aanzienlijk goedkoper dan bijvoorbeeld Skrill of Neteller die tegenwoordig 4,00 Euro rekenen per binnenlandse opname en maar liefst 6,00 Euro voor buitenlandse.

AdvCash rekent 2,95% wisselkoers kosten, mocht je willen opnemen in een andere valuta dan de bitcoin debit card. Dit is net iets goedkoper dan het industrie gemiddelde van 3,00%.

AdvCash gebruikerservaring

De website van AdvCash is op een cartoon achtige wijze voorgegeven met diagrammen die de diensten uitleggen voor cryptocurrency fans. Hoewel de website mooi en strak ontworpen is, ontbreekt er an zich toch wat cruciale informatie die ervaren personen graag zouden willen weten. Zo wil ik bijvoorbeeld graag weten wie er achter het bedrijf zit en welke landen uitgesloten zijn van gebruik. Ook vind ik zelf de website wat minder als ik hem vergelijk met bijvoorbeeld de site van CryptoPay of Spectrocoin. Dit neemt niet weg dat AdvCash (voor mij als cryptocurrency trader) vele malen goedkoper is dan de zojuist genoemde concurrenten.

Het is geen verrassing dat het platform ook beschikbaar is in het Russisch, aangezien Russische Roebel (RUB) een van de geaccepteerde basis valuta is om de AdvCash bitcoin debit card in te bestellen.

Als je eenmaal ingelogd bent zie je de diensten van AdvCash vermeld in een handig dashboard waar alles letterlijk 1-2 muisklikken verwijderd is. Jammer genoeg heeft AdvCash nog geen mobiele app. Dit laatste zie ik ondanks de lagere kosten toch als een klein nadeel ten opzichte van concurrenten, aangezien ik heel vaak on the go mijn account saldo opwaardeer.

Op de website en in het dashboard staan heel duidelijk de USD, EUR, GBP en RUB valuta wisselkoersen vermeldt, alsmede de live bitcoin koers. De BTC/USD koers is wel iets hoger dan de normale bied-en laatkoersen van beleggers en cryptocurrency traders op exchanges maar hier komt bij dat het verder niet veel kost de AdvCash bitcoin debit card in gebruik te nemen. Je kan in principe de koers bijhouden via AdvCash zelf, aangezien deze met groen en rode getallen aangeeft wat er op het moment gebeurd.

AdvCash klantenservice

Mocht je problemen of vragen hebben omtrent AdvCash kan je hen bereiken via social media kanalen, per email en via het contact formulier op de website. Eventueel kan je de FAQ pagina raadplegen voor algemene vragen. Van 11:00 tot 20:00 kan je hen ook telefonisch bereiken. AdvCash reageert vrijwel direct op vragen gesteld op bitcoin forums als bitcointalk. Op internet zijn een paar klachten te vinden van mensen die hun AdvCash bitcoin debit card niet in het beloofde timeframe ontvangen maar dit vind ik eigenlijk verwaarloosbaar. Naar mijn mening is het gewoon een prima bitcoin debit card bedrijf.

AdvCash review conclusie

De lagere kosten en hogere dagelijkse pinautomaat opname limieten hebben er toe geleid dat van de tot nu toe 5 bitcoin debit card providers ik AdvCash toch de beste vind. Persoonlijk ben ik meer fan van MasterCard dan VISA, wellicht dat dit komt omdat ik al jaren met plezier gebruik maak van mijn Neteller en Skrill debit cards. Hoewel de eigenaren van het bedrijf niet makkelijk te achterhalen zijn, hoeft dit voor mij ook niet zo zeer, als ik maar gewoon normaal gebruik kan maken van de diensten aangeboden en niet opgelicht word. Kortom, nooit problemen mee gehad, goedkoper dan de concurrenten, absolute aanrader voor iedere bitcoin of altcoin belegger, handelaar of miner.

Vraag vandaag nog de AdvCash bitcoin debit card aan En ontvang $10,00 korting via onze links.

✓ Laagste wisselkoers kosten alle bitcoin debit card aanbieders

✓ Hoogste dagelijkse pinautomaat opname limiet ($3,000)

✓ Slechts $4,99 via onze links in plaats van $14,99

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

 • Laagste kosten van alle bitcoin debit card aanbieders
 • Hoogste dagelijkse pinautomaat opname limiet

Bezoeker Reviews

 • Gebruiksvriendelijkheid:

  1.44
 • Platform:

  1.44
 • Betrouwbaarheid:

  1.44
 • Klantenservice:

  1.44
 • Uitbetalingen:

  1.44
curly braces curly braces
0.67
(9 Reviews)
Add Your Review

Ik dacht bijna dat onlinehandelen.com helemaal dood was tot ik me abonneerde op de notifications van de site. Kennelijk word er heel hard gewerkt aan cryptocurrency exchanges, wallets, debit cards en dergelijke. Voor het betreft advcash, prima service, goeie kaart, lage kosten, heel fijn dat jullie een review hierover hebben geschreven. Advcash is echt de moeite waard te bestellen voor iedere altcoin en bitcoin trader, de dagelijkse limiet ligt gewoon drie keer zo hoog als normaal bij ing, rabo, abn enzo. Wat kan ik verder kwijt.... de ideale manier om je winst op te nemen. Graag zie ik meer artikelen op dagelijkse basis over ontwikkelingen in crypto en altcoins. Top product, aanrader.

Voordelen: Hoge opname limiet

Nadelen: Duurt soms lang voordat je hem binnen hebt

5
5
5
5
5
curly braces
5

AdvCash is waardeloos. Ze hebben mijn geld. Heb zowel virtueel als bankpas aangevraagd. Zelfs 50euro extra betaald en nog na 4 dagen. Geen bericht. Later kreeg ik te horen dat ze naar een andere card provider overstappen en daarom geen card. Ik kan mijn geld niet eens naar mijn visa overboeken. Geeft constant error dat visa overboeken niet mogelijk is. Ik ben er helemaal klaar mee. Ze zijn zelfs van sommige crypto exchanges verwijderd, zegt genoeg lijkt me. Blijf vooral van deze oplichters af.

Voordelen: -

Nadelen: enorm, weg geld.

1
1
1
1
1
curly braces
1

Hi! Love the bitcoin content on your site! You know, most websites get traffic from their blogs, and we feel that you could use a little help, since you are not blogging daily yet. Writing takes a lot of time, and we have just the team from US/Canada to come up with great content you are looking for. You can have a brand new article to post on your website starting at $10 in as little as 5 days! Check out our work and reviews here: https://goo.gl/KGRAi4 Thanks for your time, Enjoy the rest of your day. If you like to opt-out of future communications from us, please submit your request here: https://goo.gl/u4rPbG

Voordelen:

Nadelen:

1
1
1
1
1
curly braces

Hello! Love the bitcoin content on your site! You know, most businesses get traffic from their blogs, and we feel that you could use a little boost, since you are not blogging weekly yet. Blogging takes a lot of time and effort, and we have just the team from United States/Canada to come up with great content you are looking for. You can have your new article to post on onlinehandelen.com starting at $10 in as little as 5 days! Check out our work and reviews from past clients here: https://goo.gl/KGRAi4 Thank you for your time, Have a great day. If you like to opt-out of future communications from us, please submit your request here: https://goo.gl/u4rPbG

Voordelen:

Nadelen:

1
1
1
1
1
curly braces

Hello! Love the bitcoin content on your site! You know, businesses get traffic from their blog, and we feel that you could use a little boost, since you are not blogging weekly yet. Blogging takes a lot of time and effort, and we have just the team from USA/Canada to come up with great content you are looking for. You can have your new article to post on your website starting at $10 in as little as 5 business days! Check out our work and reviews from happy clients here: https://goo.gl/KGRAi4 Thank you for your time, Have a great day. If you like to opt-out of future communications from us, please submit your request here: https://goo.gl/u4rPbG

Voordelen:

Nadelen:

1
1
1
1
1
curly braces

Hi! Love the bitcoin content on your site! You know, businesses get traffic from their blog, and we feel that you could use a little help, since you are not blogging weekly yet. Writing takes a lot of time and effort, and we have just the team to come up with great content you are looking for. You can have your new article to post on your website starting at $10 in as little as 5 days! Check out our work and reviews here: https://goo.gl/KGRAi4 Thanks for your time, Cheers. Jaimie Questions? Jaimie@seowriters.ml You are receiving this email because the contact form at onlinehandelen.com is open to the public. If you like to opt-out of future communications from us, please submit your request here: https://goo.gl/u4rPbG Unsubscribe to stop getting our emails.

Voordelen:

Nadelen:

1
1
1
1
1
curly braces

Hello! Love the bitcoin content on your site! You know, most businesses get traffic from their blog, and we feel that you could use a little boost, since you are not blogging daily yet. Writing takes a lot of time and effort, and we have just the team from United States/Canada to come up with great content you are looking for. You can have your new article to post on onlinehandelen.com starting at $10 in as little as 5 days! Check out our work and reviews here: https://goo.gl/KGRAi4 Thank you for your time, Have a great day. Graciela Questions? Graciela@seowriters.ml You are receiving this email because the contact form at onlinehandelen.com is open to the public. If you like to opt-out of future communications from us, please submit your request here: https://goo.gl/u4rPbG Unsubscribe to stop getting our emails.

Voordelen:

Nadelen:

1
1
1
1
1
curly braces

Hello! Love the bitcoin content on your site! You know, most businesses get traffic from their blogs, and we feel that you could use a little help, since you are not blogging daily yet. Writing takes a lot of time, and we have just the team to come up with great content you are looking for. You can have a brand new article to post on onlinehandelen.com starting at $10 in as little as 5 days! Check out our work and reviews from past clients here: https://goo.gl/KGRAi4 Thank you for your time, Have a great day. Vallie Questions? Vallie@seowriters.ml You are receiving this email because the contact form at onlinehandelen.com is open to the public. If you like to opt-out of future communications from us, please submit your request here: https://goo.gl/u4rPbG Unsubscribe to stop getting our emails.

Voordelen:

Nadelen:

1
1
1
1
1
curly braces

Voordelen:

Nadelen: DanielShums

curly braces

Dear ladies and gentlemen, We invite you to participate in mutually beneficial, fruitful cooperation with a new money-making oriented forum, dedicated to investing, cryptocurrencies, and online earning. In order to advertise your website at the forum for free, it is enough to register and start to discuss your project in one of the forum threads. https://hyip.com/register/?go=2 Also you can place paid advertising on our forum and blog. We are always open for individual orders, long-term advertising campaigns, a personal approach to every advertiser. Terms of cooperation can be found here. https://hyip.com/help/advertise/ With our Affiliate Program you can earn $5 reward for each attracted active user. To learn more about the Affiliate Program, please, click the link. https://hyip.com/threads/forum80s-affiliate-program.129/ Do you want to exchange links with our website? Please visit our Exchange Link direction: https://blog.hyip.com/link-exchange/ We have moderator positions open and if you want to become famous as an expert and earn with our team, then, visit this section: https://hyip.com/threads/join-forum-team.139/

Voordelen:

Nadelen:

1
1
1
1
1
curly braces

Voordelen:

Nadelen: Terrellmen

curly braces

Voordelen:

Nadelen: Philipglada

curly braces

Доброго времени суток! Меня зовут Виктория. Я являюсь менеджером сервиса Пуш уведомлений (нажать). Рush уведомления на данный момент один из самых прогрессивных видов рекламы. Важной его особенностью является что под него не нужно выделять дополнительное рекламное место на сайте и считается полупасивным доходом. А на дистанции такой вид манетизации может с лихвой перекрыть текущий ваш заработок на сайте. Предлагаем Вам увеличить монетизацию Вашего сайта по максимуму благодаря сотрудничеству с нами на очень приятных условиях. Вот 10 причин почему работать с нами это круто: "Перейти на сайт".. Если возникли вопросы, то мы с радостью ответим на них, наши данные для связи вы можете найти на странице контактов. С уважением Виктория =============================================================================== Good day! I'm Victoria. I am the Manager of the service push notifications (click). Risk notifications is currently one of the most progressive types of advertising. Its important feature is that it does not need to allocate additional advertising space on the site and is considered a semi-passive income. And at a distance this kind of monetization can more than cover your current earnings on the site. We offer you to increase the monetization of your website to the maximum thanks to cooperation with us on very pleasant terms. Here are 10 reasons why working with us is cool: "Go to".. If you have any questions, we will be happy to answer them, our contact information can be found on the contact page. With respect Victoria

Voordelen:

Nadelen: DannyNup

curly braces

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!