anyoption Review

anyoption
Persoonlijke Bonus
Bezoek Broker

Overzicht

Anyoption is een van de oudste binaire optie brokers. Anyoption is opgericht in februari 2009 en is wereldwijd enorm populair. Ervaren binaire optie handelaren zullen al wel bekend zijn met… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker anyoption
Website link http://www.anyoption.com
Opgericht in het jaar 2008
Hoofdkantoor gebaseerd te Cyprus
Contactmogelijkheden Telefoon, Email en live chat
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Deens, Arabisch
Handelsplatform PC, smartphone & tablet
Minimale eerste inleg €200
Minimale accountgrootte €200
Minimaal te verhandelen bedrag €10
Maximaal te verhandelen bedrag €5000
Welkomstbonus Persoonlijke Bonus
Uitbetalingsinformatie

71+15%

Leverage of hefboom geen
Spread geen
Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
Stortingsmethoden Skrill/Moneybookers
Opname methoden Skrill/Moneybookers
Aantal Assets/Activa 120+
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 8.5

Volledige Review

Anyoption is een van de oudste binaire optie brokers. Anyoption is opgericht in februari 2009 en is wereldwijd enorm populair. Ervaren binaire optie handelaren zullen al wel bekend zijn met Anyoption aangezien de binaire optie broker destijds veel reclame maakte op internet en in tijdschriften. Het handelsplatform van Anyoption is niet zo veel veranderd in de afgelopen jaren. Hun slogan ‘’Keep things simple’’ is precies wat de binaire optie broker nastreeft. De website van Anyoption lijkt zich meer op de beginnende binaire optie handelaar te richten dan op de ervaren binaire optie handelaar. Het aantal activa beschikbaar op Anyoption is enorm en binaire optie handelaren kunnen binaire opties kopen of verkopen op bijna alles.

Anyoption uitbetalingen

Anyoption biedt degelijke uitbetalingen aan op uw investeringen. Met degelijk bedoel ik tussen de 65% en 77%, ervan afhankelijk wat voor activa u verhandeld en wat voor verlooptijd of expiry time u instelt. Hiernaast biedt anyoption u ook 15% van uw investering aan in de vorm van cashback op out-of-the-money trades. Voor ik verder ga met de rest van deze anyoption review wil ik deze 15% cashback bonus even belichten. Deze 15% cashback of rebate actie van Anyoption zorgt ervoor dat het gemiddelde uitbetaal percentage hoger komt te liggen, aangezien u misschien maar 65% a 77% krijgt bij succesvolle voorspelling in tegenstelling tot bijvoorbeeld 92% bij IQ option, heb ik liever altijd 15%, dus ook als ik verlies en 77% als ik win, dan 92% bij winst en 0% bij verlies. Mede door deze cashback promotie is het handelen in binaire opties aantrekkelijk bij Anyoption. Sterker nog, zonder de cashback promotie biedt Anyoption te lage uitbetalingspercentages aan en zou ik er niet handelen in binaire opties.

Anyoption storten en opnemen

Bij Anyoption kunt u een account openen vanaf 200 euro of dollar. Dit is inderdaad hoger dan bij andere binaire optie brokers, maar zoals ik al heb uitgelegd in enkele binaire optie educatie artikelen, is 200 euro of dollar eigenlijk het absolute minimum kapitaal vereist om te handelen in binaire opties. Na een eerste inleg van 200 euro of dollar kunt u stortingen doen of inleggen plaatsen vanaf 100 euro of dollar. Er is helaas geen demo account beschikbaar op Anyoption.

Anyoption activa/assets

Anyoption biedt een breed scala activa aan om binaire opties in te verhandelen. In totaal zijn er moment van schrijven 140 activa op Anyoption onderverdeeld in vier categorieën: forex binaire opties, aandelen binaire optie, grondstoffen binaire opties, index binaire opties.

Anyoption handelsplatform

Het handelsplatform van Anyoption is web-based en u kunt dus op elke pc, smartphone of tablet met een internetverbinding inloggen op uw binaire opties handelsaccount. U kunt instellen sms berichten te krijgen over de status van uw posities. Deze smsjes zijn gratis. Op het binaire optie handelsplatform van Anyoption zijn er vier verschillende expiry times of verlooptijden beschikbaar op de meeste activa: einde van de uur, einde van de dag, einde van de week, einde van de maand.

Voor binaire optie handelaren die graag handelen in binaire opties die binnen een uur aflopen is er de speciale ‘’Profit line’’ functie waarmee u in real-time een grafiek ziet die uw winst/verlies laat zien op het moment.

Social Trading op Anyoption

Anyoption was de eerste binaire optie broker die social trading combineerde met binaire opties. Met het aparte handelsplatform CopyOp kunt u binaire optie handelaren volgen en deze marginaal kopiëren in hun transacties en investeringen.

 

Anyoption is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Arabisch, Italiaans, Turks en Russisch. Op de Anyoption show-off wall kunt u in real-time trades geplaatst door binaire optie handelaren zien waardoor u een idee krijgt wie er hoeveel verdiend met het handelen in binaire opties.

Op alle binaire opties heeft Anyoption de ‘’Roll-Forward’’ functie beschikbaar waarmee de binaire optie handelaar de expiry time of verloop tijd van binaire opties kan verlengen tegen een kleine premie.

Anyoption klantenservice

De klantenservice van Anyoption is in zeven verschillende talen beschikbaar. Wat ik persoonlijk handig vind, is de ‘’call me back’’ functie. Ik liet mijn gegevens achter en werd al binnen een uur terug gebeld door een werknemer van Anyoption. Echter ontbrak er een live chat knop op de website of deze is erg lastig te vinden. De klantenservice van Anyoption werkt 24/7 door en is per telefoon en email beschikbaar. Er is dus altijd iemand die u kan helpen met uw vraag. Mocht u er niet uitkomen met Anyoption kunt u ook contact met mij opnemen per live chat of email.

Anyoption betrouwbaarheid

Aangezien Anyoption een van de eerste online binaire optie brokers was, hebben zij al jaren ervaring in het omgaan met binaire optie handelaren. Het storten en opnemen gaat heel simpel op de website. Een opname verzoek wordt gemiddeld in 3 dagen verwerkt. Anyoption biedt meerdere storting-en opnamemethodes aan als iDEAL, Sofort, Ukash, PaysafeCard, Skrill, bankoverschrijving en creditcard. Daarnaast beheert de binaire optie broker de gestorte gelden van binaire optie handelaren op een segregeerde bankrekening. Alle koersen worden in real-time door Reuters geleverd. Anyoption is niet gereguleerd.

Anyoption voordelen

– Het handelsplatform is makkelijk te begrijpen en beschikbaar in meerdere talen
– Anyoption biedt 15% cashback aan op out-of-the-money trades
– Enorm scala activa en expiry times (verloop tijden)

Anyoption nadelen

– Anyoption is niet gereguleerd net als de meeste binaire optie brokers.
– Anyoption biedt geen speciale bonus promotie of actie die echt noemenswaardig is
– Anyoption biedt nog geen 60 seconden expiry time binaire opties aan.

Anyoption review conclusie

Over het algemeen ben ik wel onder de indruk van de functies van Anyoption die ik niet zie op andere binaire optie brokers. Hun sales team is ervaren en professioneel en helpt u graag met vragen omtrent Anyoption en het handelen in binaire opties. Er zijn veel activa beschikbaar vergeleken met andere binaire optie brokers, wat een pluspunt is voor de ervaren binaire optie handelaar. Hoewel de gemiddelde uitbetaling op normale binaire opties niet op zijn hoogst is bij Anyoption, biedt de binaire optie broker wel altijd 15% cashback aan op trades die fout gaan, waardoor het totale uitbetalingspercentage aanzienlijk hoog komt te liggen. Hierdoor betaald Anyoption als 3e hoogst uit onder alle binaire optie brokers op Onlinehandelen.com. IQ Option is nog steeds de hoogst uitbetalende binaire optie broker. Doordat de minimale eerste inleg vereist op Anyoption iets hoger ligt dan normaal, namelijk op $200, is Anyoption beter geschikt voor de ervaren binaire optie handelaar. Ook biedt Anyoption geen demo account aan, wat nog een signaal is dat Anyoption zich voornamelijk op ervaren binaire optie handelaren richt.

Handel in binaire opties op Anyoption

 

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • 15% cashback op out-of-money transacties
  • Hoogste uitbetaalpercentage van alle binaire optie brokers
  • Snelle uitbetaling binnen 2 dagen via bankoverschrijving of Moneybookers
  • Overal handelen via smartphone & tablet

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!