B2BusinessLening Review

Overzicht

B2BusinessLening is een onderdeel van de Ferratum Groep, een vooraanstaande financieringsorganisatie. De Ferratum Groep is openbaar genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange en opereert wereldwijd in ruim 25 landen. Ferratum… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker B2BusinessLening
Website link https://www.b2businesslening.nl/
Opgericht in het jaar 2012
Hoofdkantoor gebaseerd te B2 BusinessLening Zakelijke leningen Wennerbergsgatan 10 112 58 Stockholm, Sweden
Klantenservice nummer 0207975825
Contactmogelijkheden Telefonisch: 0207975825
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Zweeds
Handelsplatform B2BusinessLening
Minimale eerste inleg 2000
Minimale accountgrootte 2000
Minimaal te verhandelen bedrag 2000
Maximaal te verhandelen bedrag 100000
Welkomstbonus Geen
Uitbetalingsinformatie Binnen 24 uur
Demo rekening No
Stortingsmethoden iDEAL, bankoverschrijving, credit card
Opname methoden bankoverschrijving
Toegestane handelsmethoden Bedrijfsleningen, bedrijfsfinancieringen
Soorten Activa bedrijfsfinancieringen
Te verhandelen valutaparen Euro
Rekening valuta Euro
Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 5.5

Volledige Review

B2BusinessLening is een onderdeel van de Ferratum Groep, een vooraanstaande financieringsorganisatie. De Ferratum Groep is openbaar genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange en opereert wereldwijd in ruim 25 landen.

Ferratum Business begrijpt dat uw bedrijf zich snel ontwikkelt en dat financiering via de traditionele banken in veel gevallen niet mogelijk blijkt te zijn of te lang duurt om op tijd aan huidige behoeften te voldoen. Daarom hebben zij B2 BusinessLening gecrëeerd, zodat eigenaren van kleinzakelijke en MKB ondernemingen over werkkapitaal kunnen beschikken, zodra zij dat nodig achten.

Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën en speciaal opgeleide specialisten op het gebied van zakelijke leningen, zijn zij in staat om ondernemingen vaker en sneller goed te keuren – zonder verdere vereisten, interviews of papierwerk.

Via B2BusinessLending kunnen bedrijven tussen de 2.000 en 100.000 euro lenen. De leentermijn is doorgaans 18 maanden zonder bijkomende kosten of verzekering(en).

Op deze manier heeft u snel toegang tot het werkkapitaal dat u nodig heeft. Koop bijvoorbeeld nieuwe apparatuur, huur fantastische nieuwe talenten of breid uw inventaris uit.

B2BusinessLening aanvragen

De gemiddelde aanvraag wordt binnen 1 dag goedgekeurd. Beslissingen worden genomen op basis van cash flow.

Het online aanvraagformulier is supersnel en supersimpel. B2BusinessLending heeft de angel uit rechtstreekse leningsaanvragen weg weten te halen. Geen stapels papierwerk om door te ploeteren, geen wachtrijen en geen slapeloze nachten. Sterker nog, het aanvraagproces duurt minder dan vijf minuten.

Lening aanvragen bij B2Blening

Koppel vervolgens uw bedrijfsinformatie veilig online om een automatische financiële review te ontvangen. Dit zorgt ervoor dat zij uw bedrijf direct kunnen evalueren zonder dat het nodig is uw financiën te achterhalen.

B2BusinessLening Klantenservice

Van de aanvraag tot het beheren van uw account en het meeste uit uw kapitaal halen, het in-house team van experts is er om u te helpen wanneer u dat nodig heeft. De klantenservice van B2BusinessLening staat iedere werkdag voor u klaar, zowel telefonisch als per email.

b2business-lening-aanvragen

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Binnen 5 minuten aangevraagd
  • Lage rentes
  • Grote slagingskans

Nadelen

  • Geen email adres te vinden op website
  • Minimale bedrijfsinformatie

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170