BelforFX Review

BelforFX
100% tot $500 bonus op eerste inleg
Bezoek Broker

Overzicht

BelforFX review BelforFX is een wat kleiner bedrijf vergeleken met de meeste brokers. Belfort Capital Limited, een financiële dienstverlening kantoor gevestigd in Nieuw Zeeland en London, richtte BelforFX op in… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker BelforFX
Website link www.belforfx.com
Opgericht in het jaar 2012
Hoofdkantoor gebaseerd te 1 Dickens St, Napier South, Napier 4110, New Zealand
Klantenservice nummer +64 6-824 3659
Contactmogelijkheden telefoon, live chat, email: [email protected]
Beschikbare talen Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans
Handelsplatform Meta trader 4, mobiel & tablet platform
Minimale eerste inleg €100
Minimale accountgrootte €100
Minimaal te verhandelen bedrag €5
Maximaal te verhandelen bedrag €10.000
Welkomstbonus 100% tot $500 bonus op eerste inleg
Uitbetalingsinformatie Snelle uitbetaling van winsten binnen 48 uur. $40 kosten per opname.
Leverage of hefboom 1:10 tot 1:400
Spread 1.3-2.7 pips per trade
Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling BelforFX is gereguleerd in Nieuw Zeeland
Extra commissies Yes
Extra commissies BelforFX hanteert geen verborgen kosten of fees.
Beschikbare accounts standard account, gold account, platinum account, ECN, islamitsch account, Managed account, savings account, demo account
Stortingsmethoden Visa, Mastercard, American Express, Neteller, Skrill,uKash,Paysafe card, giropay, diner's club,cashU
Opname methoden Zelfde bron als waarmee gestort is en bank overschrijving
Toegestane handelsmethoden Hedging, scalping,swapping
Aantal Assets/Activa 1000+
Soorten Activa Handel in meer dan duizend verschillende activa en financiële instrumenten op BelforFX
Te verhandelen valutaparen Op BelforFX kan je handelen in vrijwel alle valutaparen
Rekening valuta Je kan de volgende valuta storten op belforFX: USD, AUD, GBP, EURO
Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 8.1

Volledige Review

BelforFX review
BelforFX is een wat kleiner bedrijf vergeleken met de meeste brokers. Belfort Capital Limited, een financiële dienstverlening kantoor gevestigd in Nieuw Zeeland en London, richtte BelforFX op in 2012. Wat deze broker een sterke concurrent maakt is dat deze broker gereguleerd is beleggers aan te nemen uit vrijwel elk land van de wereld, inclusief de Verenigde Staten. Beleggers uit de Verenigde Staten kunnen op dit moment enkel stortingen doen via Skrill en Paypal. BelforFX focuste in het begin op het simpel houden van haar platform. Ze wilden succesvol worden op de ouderwetse manier, door geweldige service en gebruikservaring te bieden. Dit hebben ze bereikt door hun beleggers technologisch geavanceerde handelsplatformen te bieden, geweldige klanten service en een breed scala aan educatie materiaal op de website.

BelforFX licentie informatie

Beleggers van alle landen worden dus geaccepteerd bij deze internationale broker. Doordat BelforFX een uitmuntende (en dure) licentie heeft handelt u dus van waar ook maar ter wereld op een legale en gelicenseerde forex broker. BelforFX staat onder toezicht in de volgende landen: Engeland, Nieuw Zeeland, Brits Anguilla en de Seychellen. U kunt complete licentie informatie van BelforFX vinden in het Financial Services Providers Register (FSPR) onder record nummer: FSP3932698.

BelforFX handelsplatform informatie

BelforFX biedt haar beleggers diverse echt geld accounts aan en een demo modus. Op elk van deze accounts kunt u handelen in valuta, CFD’s aandelen en edelmetalen. Er is geen web-based trader beschikbaar, wel een geweldig downloadbaar handelsplatform wat supersnel draait en nooit vastloopt. Er is de mogelijkheid te handelen op MetaTrader4 en op het eigen handelsplatform van BelforFX voor tablet en smartphones. BelforFX biedt ook social trading aan via Managed accounts.

MetaTrader4 (MT4)

Het wereldbekende en MT4 platform is de standaard in het handelen van valuta wereldwijd en word dan ook door BelforFX gebruikt als primair handelsplatform. Als u niet bekend bent met MetaTrader4 laat ik dan zeggen dat dit het meest aanpasbare, flexibele en makkelijk te begrijpen handelsplatform ter wereld is. Het word gebruikt door professionals en het heeft enkel belangrijke functies als technische analyse tools en vele andere financiële instrumenten. Onderdeel van MT4 is MetaQuotes 4 programmeertaal, waarmee beleggers hun eigen indicatoren en EAs (expert advisors) kunnen maken. MT4 heeft ook andere functies beschikbaar als strategie tester, multi-scherm configuratie en multi-language. Complete handleidingen hoe dit handelsplatform te gebruiken kunt u vinden op de website van BelforFX. Ook kunt u altijd de hulp inschakelen van een BelforFX medewerker. MT4 is een windows applicatie. Mac gebruikers hebben de mogelijkheid het gratis-te-gebruiken WineBottler te gebruiken waarmee ze windows applicaties op OSX kunnen draaien.

Social Trading

Juni 2014 heeft BelforFX haar broker website wat gebruikersvriendelijker gemaakt. Hierbij is de toevoeging van SocialFX gekomen, een krachtig beheerd account plugin. Deze functie stelt beleggers in staat te kiezen uit een selectie expert beleggers welke vervolgens (marginaal) zullen handelen op uw account. Er zijn een aantal beleggers waaruit u kunt kiezen en enkele grafieken en data per trader worden weergegeven zodat u ze kunt vergelijken. Social Trading op BelforFX is alleen mogelijk op Gold, Platinum en VIP accounts, wel is het mogelijk contact op te nemen met de klanten service, uit te leggen dat u via onlinehandelen.com bent aangemeld en dan krijgt u waarschijnlijk wel toegang tot het social traden ook als u slechts een normaal account bezit.

Smartphone en tablet handelsplatform BelforFX

BelforFX begrijpt hoe krachtig en handig draagbare devices kunnen zijn voor beleggers op pad. Daarom biedt BelforFX in de Apple App Store en Google Play IOS en Android apps aan. Ik heb de apps beiden getest en kan bevestigen dat ze prima werken en niet vastlopen of stekeligheden bevatten. De interface bevat live markt data op valuta, grondstoffen, aandelen, CFD’s en indexen. Ook heeft u toegang tot real-time en historische marktdata ter verbetering van uw markt analyse. De apps stellen de belegger in staat zijn/haar gesloten posities te bekijken en balansinformatie per transactie weer te geven. Al met al goede functies voor beleggers die hun handelsvoortgangen op reis willen bekijken.

BelforFX klantenservice

BelforFX is een simpele broker. Ze willen de boel niet te moeilijk maken en focussen vooral op loyaliteit van haar klanten. Dit bereiken zij door gewoonweg goede service te bieden. De klantenservice van belforFX is te bereiken via telefoon, fax, live chat, email en het forum op de website. Gelukkig zijn ze 24/7 beschikbaar en reageren ze vrij snel. Het klantenservice team van BelforFX probeert zo persoonlijk mogelijk over te komen wat ik persoonlijk een pluspunt vind.

BelforFX stort-en opname methoden

Als streng gecontroleerde en gereguleerde broker, biedt BelforFX meerdere stortingsmethoden aan waarvan PayPal nog de uniekste is. De minimale eerste inleg ligt vrij laag op 100 euro en ze bieden hefboom aan van 1:100 tot 1:400, verschillend per accounttype. Het is soms mogelijk te storten met methoden die niet op de website of op onlinehandelen.com genoemd staan. Neem contact op met de klantenservice om te storten via alternatieve methoden. BelforFX is juridisch verplicht u te vragen om persoonlijke gegevens bij de eerste inleg die u doet. Opnamen worden binnen 48 uur verwerkt en worden gecrediteerd op dezelfde bron als die u gebruikt heeft om te storten tenzij anders aangegeven.

BelforFX review conclusie

Beleggers van alle niveaus kunnen BelforFX gebruiken als broker. Men kan zijn/haar beleggingsrekening op BelforFX al opwaarderen vanaf 100 euro met meerdere stortingsmethoden, Paypal is een van deze stortingsmethoden. Vervolgens kan men binnen enkele seconden al handelen op de beurs. Het MT4 handelsplatform is robuust en betrouwbaar en BelforFX biedt handige tools aan als real-time markt informatie en een economische kalender. Deze functies maken BelforFX een rechtdoorzee broker die aantrekkelijk is voor no-nonsense beleggers. Mocht u BelforFX willen uitproberen raden wij u aan eerst een demo rekening te openen om bekend te worden met de functies en het handelsplatform zelf. Daarna kunt u besluiten een echt geld account aan te maken. op uw eerste storting of inleg krijgt u een welkomstbonus van 100% tot $500 als u refereert naar onlinehandelen.com

 

Beleggen met BelforFX vanaf 100 euro

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Lage minimale eerste inleg van slechts 100 euro vereist
  • Sparen mogelijk op savingsaccount

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170