Bet On Finance Review

Bet On Finance
200% tot €100
Bezoek Broker

Overzicht

BetOnFinance is een online handelsplatform die online handelen combineert met traditioneel wedden op paarden. In deze BetOnFinance review zullen lezers alles te weten komen over de interessante gaming-en handelsmogelijkheden die… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker Bet On Finance
Website link http://www.betonfinance.com
Opgericht in het jaar 2015
Hoofdkantoor gebaseerd te Denemarken
Contactmogelijkheden [email protected], Twitter, Facebook, Live Chat
Beschikbare talen Engels, Deens
Handelsplatform ProTrader
Minimale eerste inleg €1
Minimale accountgrootte €10
Minimaal te verhandelen bedrag €1
Maximaal te verhandelen bedrag €5000
Welkomstbonus 200% tot €100
Uitbetalingsinformatie 90%
Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling BetOnFinance is gereguleerd door de Deense overheid
Beschikbare accounts Demo, echt geld
Stortingsmethoden Visa, Mastercard, bankoverschrijving, Neteller, Skrill
Opname methoden creditcard overboeking, bankoverschrijving, terugboeking naar e-wallet
Toegestane handelsmethoden wedden op de beurs
Verloop Tijden 15 seconden, 30 seconden, 60 seconden, 2 minuten, 5 minuten, 15 minuten, 30 minuten, 60 minuten, 2 uur, 10 uur, 24 uur, langer dan 24 uur en einde van de handelsdag
Soorten Activa Aandelen, grondstoffen, valuta en indexen
Optie Soorten beste uit 30 aandelen en vormen die gelijk zijn aan het handelen in binaire opties
Te verhandelen valutaparen Alle populaire valutaparen en enkele minder populaire
Rekening valuta Euro, Deense Kroon
Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 8.7

Volledige Review

BetOnFinance is een online handelsplatform die online handelen combineert met traditioneel wedden op paarden. In deze BetOnFinance review zullen lezers alles te weten komen over de interessante gaming-en handelsmogelijkheden die deze website te bieden heeft. De website is onderhevig aan Deense wetgeving en tot voorheen was het alleen mogelijk voor Deense mensen te handelen op dit platform. Sinds gisteren in de website wereldwijd toegankelijk en werd het dus tijd een review te schrijven voor deze interessante website.

Wat kan je doen op BetOnFinance?

BetOnFinance is een interessant en innovatief handelsplatform omdat het veel weg heeft van het wedden op paarden. Hierdoor is BetOnFinance geschikt voor alle soorten beleggers en is het makkelijk en leuk om te doen. Om in te zetten op de beurs moet je een aandeel kiezen waar je graag op zou willen inzetten en vervolgens schatten hoe dit aandeel zal presteren in een bepaald tijdsbestek. Vervolgens kies je een bedrag wat je wilt inzetten. Als je wint verdubbel je je inleg, als je verliest ben je je inleg kwijt. Deze vorm van wedden op de beurs lijkt heel erg op binaire optie handel.

Gelukkig heeft BetOnFinance ook unieke wed functies. Bij een bepaalde vorm van wedden op de beurs via de website krijg je een lijst van 30 aandelen voorgeschoteld en is het aan jou om de best presterende 3 te selecteren. Naast deze wed functie zijn er talloze andere manieren om te wedden op de beurs via de broker en zal je als belegger niet snel uitgekeken zijn op de website. Kortom een leuke manier om wat extra geld mee te verdienen door te wedden op de beurs.

Gratis geld verdienen met BetOnFinance

BetOnFinance houd elke week een gratis wedstrijd waarin iedereen, zelfs demo rekening houders in kunnen participeren. Elke belegger ontvangt iedere week 5000 virtueel demo geld om mee te doen met deze wekelijkse beleggingscompetities. De meest succesvolle beleggers worden als winnaar van de betreffende week gekozen en winnen en echt geld bedrag. Iedereen kan meedoen zolang je maar genoeg virtueel geld op je balans hebt staan. Van tijd tot tijd worden er ook langere gratis beleggingscompetities gehouden, dit wordt altijd ruim van te voren aangekondigd op de website.

Echt geld inzetten op BetOnFinance

Natuurlijk komt in deze review ook het echt geld inzetten op BetOnFinance aan bod, wat voorheen alleen toegankelijk was voor Deense beleggers. Met de echt geld modus van BetOnFinance kan je inzetten op de beurs vanaf 1 euro. Deze lage minimale inzet maakt dit handelsplatform ideaal, zelfs voor beginners. Wanneer je voor de eerste keer een storting doet op BetOnFinance, krijg je een 100% welkomst bonus op je inleg tot 100 euro. De vrijspeel vereisten op deze bonus om hem uitkeerbaar t maken is dat je het ontvangen bonus bedrag minimaal vijf keer in heb gezet.

Een van de grootste voordelen van BetOnFinance is dat je tegen andere spelers inzet en niet tegen het huis, waardoor uitbetalingen niet zoals bij binaire opties tussen de 80 en 90% liggen maar gewoon op 100%.

BetOnFinance handelsplatform en activa

Bij BetOnFinance kan je kiezen tussen twee handelsplatformen die afhankelijk zijn van je type account. Het demo en echt geld account handelen op verschillende markten en dit maakt het wel zo eerlijk voor de mensen die met echt geld wedden op de beurs. In Sommige landen zijn er helaas wel wat limieten op de echt geld accounts, aangezien het om gokken op de beurs gaat en niet om handelen op de beurs zelf. Gelukkig zijn beide handelsplatformen gemakkelijk te begrijpen en hebben ze een strakke, nette layout.

Hoe zet ik geld in op de beurs met BetOnFinance?

Het kan bijna niet makkelijk. Om geld in te zetten op de beurs via BetOnFinance kijk je eerst naar de verschillende mogelijke opties links in de zogenaamde Game Section. Hier kan je kiezen tussen game day, market, game type, period etc. Aan de rechter kant van het scherm zie je grote knoppen waarmee je uiteindelijk je inzetten kunt plaatsen. De website heeft qua layout veel weg van Unibet. Er zijn op het handelsplatform ook een aantal money management functies beschikbaar, deze vind je onder het menu kopje: Tools.

Wat ik persoonlijk heel gaaf vind is dat je de hele layout zelf kunt aanpassen naar eigen wens wat het hele gebeuren toch interessanter maakt voor ervaren beleggers maar wel makkelijk en overzichtelijk houd voor beginners om het te begrijpen. Ik zal eerlijk zijn, tijdens het schrijven van deze review heb ik halverwege een echt geld account aangemaakt en tien euro gestort, waarom ook niet? De mogelijkheid de layout aan te passen ben ik niet tegengekomen op de demo variant. Naast het desktop handelsplatform is BetOnFinance ook beschikbaar op smartphone en tablet door de bijbehorende app te downloaden.

Als je eenmaal ingelogd bent zie je de top 30 aandelen en indices in het midden staan met bijbehorende expiry rates van een halve dag, 1 dag, 1 week en 1 maand. Door slechts drie simpele stappen te volgen die via een instructie pop-up worden aangegeven kan je je eerste inzet plaatsen.

BetOnFinance klantenservice en diensten

Wat mij direct na het aanmaken van een echt geld op BetOnFinance opviel is dat ze over de unieke functie beschikken klantenservice via Facebook te benaderen, dat zouden nou meer brokers moeten doen! Ook is er de mogelijkheid via Live Chat contact op te nemen en per email. Door op verschillende manieren direct bereikbaar te zijn laat een website zien dat ze geen duistere praktijken verrichten en dat ze open kaart spelen met haar gebruikers, iets wat zeer belangrijk is vandaag de dag.

BetOnFinance publiceert regelmatig artikelen en informatie die iedere belegger kan gebruiken om slimmere keuzes te maken. Ook plaatsen ze dagelijks beursnieuws blog posts en houden ze een economische kalender bij. Op deze manier kunnen mensen die normaal gesproken geen financieel nieuws volgen, toch up-to-date blijven qua ontwikkelingen op de beurs, zonder hiervoor heel het internet te hoeven afstruinen.

Geld storten en opnemen bij BetOnFinance

BetOnFinance is een product van Fibetco. Fibetco is opgericht in 2013 en het is belangrijk op te merken dat hun bedrijf en handelsplatform onder toezicht staan van de Deense en Engelse (hele strenge) gok autoriteiten. Op deze manier hebben beleggers meer zekerheid over hun gestorte gelden en kunnen zij bij een eventueel dispuut deze regulatorische instellingen raadplegen.

Geld storten en opnemen bij en van BetOnFinance kan via een aantal betalingsmethoden. Gebruikers kunnen via bankoverschrijving, creditcard en Neteller geld storten en via deze zelfde methoden opnemen. Helaas biedt BetOnFinance nog geen iDEAL functie aan. Let er wel op dat als je meer dan 100 euro wilt opnemen, je een kopie van je paspoort, identiteitskaart of rijbewijs dient op te sturen. Dit kan je simpelweg doen door een foto te maken met je smartphone en deze foto in een mailbijlage naar de klantenservice te sturen. Het bedrijf zal er niet vandoor gaan met je gegevens aangezien het onder strenge financiële regelgeving valt in Denemarken en Engeland.

BetOnFinance review conclusie

Zoals ik al eerder in deze review aangaf heb ik zelf tijdens het schrijven van deze review een echt geld account aangemaakt en tien euro gestort. Dit toont al aan dat ik deze website werkelijk waar uniek vind in de zin dat je de beurs benaderd op een hele andere manier. Ik heb in het verleden wel eens ingezet op voetbalwedstrijden via Unibet maar ik vind dit een veel leukere manier van wedden! Hoewel het veel gelijkenis heeft met binaire optie handel is het toch heel anders door de vele verschillende wed mogelijkheden die je hebt. Voor de ervaren binaire optie handelaren heb ik een stille hint: het is eigenlijk beter dan handelen in binaire opties bij een binaire optie broker. Waarom? Omdat je tegen andere mensen kan wedden hoe een bepaald aandeel zal presteren in een bepaalde expiry rate, als je het goed hebt krijg je 100% uitbetaald in plaats van 75% a 90% zoals bij binaire optie brokers. Kennelijk maakt BetOnFinance geen winst op dit type inzetten maar alleen op de andere wed mogelijkheden. Hierdoor kan ik enkel concluderen: ben je nieuw in de wereld van financiën? Dan kan bij deze website een tientje storten of 25 euro absoluut geen kwaad. Ben je een ervaren binaire optie handelaar? Overweeg 50 a 100 euro of meer te storten op deze website omdat je meer uitbetaald krijgt per succesvolle transactie en de minimale inleg van 1 euro per optie waarschijnlijk lager ligt dan je huidige binaire opties broker.

Bezoek Broker

Voordelen

  • Vanaf 1 euro inzetten op de beurs per transactie
  • Lage minimale eerste inleg van slechts 10 euro vereist
  • Hogere uitbetalingspercentages dan de meeste binaire optie brokers (90%+)

Nadelen

  • Geen Nederlandstalige klantenservice en website

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!