bitpanda Review

bitpanda
Geen actieve bonus
Bezoek Broker

Overzicht

In deze Bitpanda review gaan we het hebben over Bitcoin kopen en handelen in cryptocurrencies via de Bitpanda website. Ik heb zelf voor erg veel geld aan cryptocurrencies verhandeld via… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker bitpanda
Website link http://www.bitpanda.nl
Opgericht in het jaar 2014
Hoofdkantoor gebaseerd te Vienna, Oostenrijk
Klantenservice nummer Geen
Contactmogelijkheden Email, online helpdesk
Beschikbare talen Engels, Duits, Frans
Handelsplatform Bitpanda's eigen traindg platform
Minimale eerste inleg €25
Minimale accountgrootte Geen
Minimaal te verhandelen bedrag Geen
Maximaal te verhandelen bedrag Geen
Welkomstbonus Geen actieve bonus
Uitbetalingsinformatie Instant in het geval naar ewallets, tot 3 werkdagen per bankoverschrijving
Leverage of hefboom Bidpanda biedt geen leveraged trading of hefboomproducten aan
Demo rekening No
Extra kosten Yes
Extra kosten informatie 1.49% premie op huidige koers / prijs
Beschikbare accounts Bronze, Silver, Gold, Affiliate, Bitpanda Pro
Stortingsmethoden Neteller, Skrill, iDEAL, credit card
Opname methoden Neteller, Skrill, bankoverschrijving
Aantal Assets/Activa 30+
Soorten Activa Meer dan 30 verschillende cryptocurrencies en crypto indexen waaronder Bitcoin, Ethereum en XRP
Te verhandelen valutaparen Meer dan 30 verschillende cryptocurrencies en crypto indexen waaronder Bitcoin, Ethereum en XRP
Rekening valuta USD, EUR, GBP, CHF
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 8.5

Volledige Review

In deze Bitpanda review gaan we het hebben over Bitcoin kopen en handelen in cryptocurrencies via de Bitpanda website. Ik heb zelf voor erg veel geld aan cryptocurrencies verhandeld via deze website en gebruik de website nog dagelijks. De voornaamste reden hiervan is dat ik zeer gemakkelijk van cash naar crypto kan en vice versa met deze website. Ik heb namelijk mijn Neteller prepaid debit card eraan gelinkt en dat werkt fantastisch.

Bitpanda is onderdeel van een in Oostenrijk gevestigd crypto bedrijf, genaamd Bitpanda GmbH en is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Het bedrijf bestaat al sinds begin 2014 en de oprichters zijn allen, net als ik, crypto enthousiastelingen die een gemakkelijk platform wilde ontwerpen voor traders en beleggers om cryptocurrencies te kopen en verkopen. En of zij hier in geslaagd zijn. In deze Bitpanda review zal ik mijn Bitpanda ervaring delen, met screenshots zodat men echt kan zien dat ik voor enorme bedragen via deze site handel in Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Naast uitleggen hoe Bitpanda werkt, zal ik ook ingaan op hoe men in het algemeen kan beleggen in bitcoin en andere crypto valuta.

728x90

Een Bitpanda account registreren

Om Bitpanda te kunnen gebruiken, dient men een account aan te maken. Dit proces verloopt vrij simpel door enkel uw voornaam, achternaam, emailadres, telefoonnummer in te vullen en een wachtwoord te kiezen. Nadat u dit gedaan heeft, klikt u simpel weg op ‘Get Started’ of ‘ Sign Up’. Een kleine maar vervelende reCaptcha test u vervolgens of u een robot bent of niet en vervolgens ontvangt u een email in uw emailinbox. Het kan overigens zijn dat deze in uw spamfolder komt in eerste instantie, dus dubbel-check dit. Na het bevestigen van de Bitpanda bevestigingsemail kan men additionele veiligheidsinstellingen toepassen als 2FA.

Uw Bitpanda Account beschermen door middel van 2FA

Om uw Bitpanda account extra veilig te houden en hackers geen kans te geven, is het raadzaam om een 2 Factor Authentication in te stellen onder de ‘Security’ tab in uw account. Om dit te doen volgt u gewoon de volgende makkelijk te nemen stappen:

– Download ‘Google authenticator’ via de google store of appstore
– Scan de QR-code
– Vul het 6-cijferige nummer in dat op uw smartphone of tablet verschijnt
– Log opnieuw in om het instellen van uw 2-factor authenticatie te voltooien

Houd er rekening mee dat het altijd slim is om de URL naar Bitpanda te controleren. Het moet beginnen met https://. Als het daar niet mee begint, laat het niet het groene hangslot zien maar een rood waarschuwingsbord, log dan niet in. Uw verbinding is niet veilig en het is veiliger om Bitpanda ergens anders of vanaf een ander apparaat in te loggen.

Bitpanda Review 2021 – Verificatie

Om überhaupt het Bitpanda-platform te kunnen gebruiken, moet u uw mobiele telefoonnummer verifiëren. Als u dit niet doet, kunt u geen geld en / of cryptocurrencies op uw account storten. Om uw gsm-nummer te verifiëren, vult u het gewoon in op het verificatieformulier. U ontvangt een gratis sms met een code. Vul de code in om het verificatieproces te voltooien. Vanaf dit moment kunt u tot 50 euro of cryptocurrencies storten.

Het is duidelijk dat u meer geld wilt storten dan slechts 50 euro levenslang, dus u moet identiteitsdocumenten en bewijs van adres uploaden. Hierna geniet u de zilveren status en kan men veel meer storten.

De hoogst mogelijke status is goud en vanaf dat moment kun je tot 10.000 euro per dag storten en alle betalingsmogelijkheden gebruiken, inclusief creditcard.

Wanneer u bezig bent met een koop- of verkooptransactie, laat het systeem u precies zien welke extra verificatiedocumenten nodig zijn.

Bitpanda Ervaring 2021 – Is Bitpanda betrouwbaar?

Een van de belangrijkste aspecten bij het kopen en verkopen van Bitcoin en andere cryptocurrencies is de aansprakelijkheid van de website waar u het doet. Controleer altijd of de website eerder het slachtoffer is geweest van hackers en hoe ze uw cryptocurrencies opslaan.

Wat Bitpanda betreft, kan ik alleen maar concluderen dat ze solide en betrouwbaar zijn. Ik heb met behulp van hun diensten meer dan honderdduizend USD aan cryptocurrencies gekocht en verkocht. Bitpanda heeft verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen om uw digitale activa te beschermen. Een daarvan is dat uw cryptocurrencies meestal worden opgeslagen in ‘cold wallets’.

Bitpanda Review 2021 – Uw account aanvullen met fiat-valuta’s

Wanneer u cryptocurrencies wilt kopen met Bitpanda, zijn er verschillende stortingsmethoden die u kunt gebruiken. Enkele van de opties zijn portemonnees in euro, pond en dollar. U kunt elk van deze valuta’s storten en ze gebruiken om crypto te kopen of om te wisselen voor verschillende valuta’s.

Als u bijvoorbeeld de Euro-portemonnee wilt kiezen, volgt u deze eenvoudige stappen om uw account op te waarderen:

– Klik op ‘mijn account’ in de rechterbovenhoek van uw scherm
– Klik op ‘euro wallet’ aan de linkerkant van het scherm
– Klik onder ‘saldo’ op ‘storting’
– Vul het bedrag in dat u wilt storten. Het minimale stortingsbedrag is € 30.
– Kies een betaalmethode: sofort, iDEAl, Neteller, Creditcard of bankoverschrijving. In het geval van sofort en andere E-wallets wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht. Een bankoverschrijving duurt een paar dagen en is gratis.

Andere stortingsmethoden worden bruikbaar nadat u een hogere accountstatus heeft bereikt.

Meestal als ik cryptocurrencies bij Bitpanda kocht, stortte ik met iDEAL. Dit gaat allemaal erg vlot en binnen ongeveer 15 minuten zijn de transacties gedaan en is het fiatgeld zichtbaar in je Bitpanda-account. Van daaruit kunt u de fiat-portefeuilles gebruiken om cryptocurrencies te kopen. Deze kunt u na aankoop naar elk wallet-adres sturen.

Cryptocurrency kopen bij Bitpanda – Stap voor stap handleiding

Nadat uw portemonnee-account is gevuld met fiat, kunt u in een fractie van een seconde bitcoin kopen of andere cryptocurrencies. Bitpanda koopt en verkoopt: Bitcoin, MIOTA, Ethereum, Ripple, Dash, Bitcoin Cash, Tether, Pan, Litecoin, Link, Ethereum Classic, Cardano, Palladium, Goud, ZCash, Tron, EOS, Tezors, Augur, NEO, Stellar, zilver , ATOM, USDC, Lisk, KMD, BAT, Waves, Platinum, NEM, OX, OmiseGO en hun eigen munt: BEST.

bitpanda-review-2021

Beschikbare cryptocurrencies op Bitpanda

Zoals je misschien hebt opgemerkt in deze lijst, is het mogelijk om met Bitpanda te investeren in goud, zilver en platina.

Als u wilt investeren in een bepaalde cryptocurrency, kunt u deze als volgt kopen:

– Ga naar Mijn Account’
– Klik op ‘portemonnee’ aan de linkerkant van uw scherm
– Klik op de gewenste cryptocurrency en klik op ‘kopen’
– Nu u de munt ziet, worden de prijs en beschikbare betaalmethoden weergegeven
– Kies het bedrag dat u wilt investeren of beleggen (uitgeven), het minimumbedrag is € 25 voor de meeste cryptocurrencies
– Kies uw gewenste betaalmethode
– Klik binnen 60 seconden op de knop ‘Algemene voorwaarden accepteren’

Elke keer dat u uw crypto heeft ontvangen in ruil voor een fiat valuta, kunt u de transactie in uw handelsgeschiedenis bekijken.

Bitpanda Review 2021 – Storten en opnemen van cryptocurrencies

De cryptocurrencies die u heeft gekocht, kunt u opslaan in uw Bitpanda of externe wallets. Als u in crypto wilt handelen, kunt u deze bijvoorbeeld naar uw Bitfinex  of Binance account sturen.

Andersom is ook mogelijk. U kunt elke door Bitpanda ondersteunde munt storten vanaf uw exchange accounts of externe wallets op Bitpanda. Om dit te doen, klik je gewoon op ‘maak een stortingsadres’ en stuurt u de munten naar de url of hash die verschijnt.

Houd er rekening mee dat u altijd cryptocurrencies moet storten / opnemen in de juiste portefeuilles. als u dit niet doet, gaat uw crypto verloren en kan het niet meer worden teruggehaald.

Uw cryptocurrencies verkopen met Bitpanda

Na een mooie prijsstijging wilt u misschien uw cryptocurrencies verkopen. Om dit te doen met Bitpanda, volgt u gewoon de eenvoudige stappen die hieronder worden beschreven:

– Navigeer naar ‘mijn account’
– Klik op ‘portemonnee’ aan de linkerkant van uw scherm
– Klik op de gewenste crypto. Klik vervolgens op ‘verkopen’
– U wordt naar een overzichtspagina geleid waar de gekozen munt is geselecteerd. Ook ziet u de verkoopprijs en de betalingsmethoden.
– Kies een bedrag dat u wilt ontvangen. Let op, € 25 is het minimumbedrag om crypto naar fiat over te zetten. Een snelle optie is de knop ‘alles verkopen’.
– Klik op uw gewenste fiat-portemonnee en klik op ‘volgende stap’

Nadat u op ‘volgende stap’ heeft geklikt, ziet u weer de gekozen opnamemethode en overzichtspagina.

Als u ook uw fiat-portemonnee(s) wilt liquideren door geld op te nemen naar uw bank- of Netelleraccount, volg dan de eenvoudige laatste stappen op uw scherm. Het is ook mogelijk om uit te betalen in Amazon vouchercodes. Houd rekening met 1-3 werkdagen om voor dit hele uitbetaal proces. Let op dat ook hiervoor minimaal € 25, – geldt. U ontvangt een definitieve bevestigingsmail en na verificatie van die e-mail heeft u met succes geld van BitPanda opgenomen.

Bitpanda Review 2021 – Conclusie

Deze cryptocurrency exchange is supergemakkelijk te gebruiken en brengt niet te veel kosten in rekening. Met Bitpanda kan iedereen cryptocurrency kopen, verkopen en verhandelen. Ik kan Bitpanda ten zeerste aanbevelen aan iedereen die cryptocurrency van en naar fiat wilt kopen, verkopen of verhandelen. Voor alleen cryptocurrency handel raad ik u aan om u aan te melden voor een account bij Binance of eToro.  Een alternatieve website voor Bitcoin kopen en andere andere cryptocurrencies met fiat geld is BTCdirect.

bitpanda-review-open-account

Bitcoin kopen en andere crypto valuta vanaf 30 Euro

Bitpanda Alternatieven

Broker Uitbetaling Review Bezoek website
Binnen 15 minuten Bitcoin op je account na betaling met iDEAL Review Bezoek

 

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Gemakkelijk cryptocurrencies als bitcoin kopen via iDEAL
  • Makkelijk crypto naar fiat en andersom

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170