Collective2 Review

Collective2
Gratis Proefperiode
Bezoek Broker

Overzicht

Op Collective2 kunt u kiezen uit een bibliotheek aan automatische handelssystemen en deze vervolgens toepassen op uw broker account. Met de System Finder kan men door te klikken filteren op… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker Collective2
Website link http://onlinehandelen.collective2.com
Welkomstbonus Gratis Proefperiode
Demo rekening No
Stortingsmethoden Visa, MasterCard, Visa card aanvragen , MasterCard aanvragen
Opname methoden Visa, MasterCard, Visa card aanvragen , MasterCard aanvragen
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Broker Score 7.3

Volledige Review

Op Collective2 kunt u kiezen uit een bibliotheek aan automatische handelssystemen en deze vervolgens toepassen op uw broker account. Met de System Finder kan men door te klikken filteren op bepaalde systemen. Met The Grid kunt u parameters invullen aan welke uw automatische handelssysteem moet voldoen. Het is bijvoorbeeld mogelijk alleen systemen met meer dan 70% met winst gesloten trades of meer dan 3,5% winst binnen 90 dagen te zoeken.  Als u een interessant systeem gevonden heeft klikt u er op om uitgebreide details van de afgelopen maanden te bekijken. Ook belangrijke data en KPIs worden weergegeven. Onder elk handelssysteem staan reviews van beleggers. Lees beoordelingen en ervaringen met de verschillende handelssystemen van Collective2 om tot conclusie te komen welk handelssysteem voor u het meest geschikt is.

Door vervolgens op subscribe te klikken abonneert u zich op het handelssysteem. Er wordt een klein bedrag in rekening gebracht ter vergoeding van de systeemontwikkelaar of Signal Provider. Met een simpele muisklik is het ook weer mogelijk verschillende abonnementen op te zeggen. Met Auto Trade is het mogelijk via uw broker automatisch te handelen. Hiervoor dient u eerst uw brokers accountgegevens in te vullen.  Daarna selecteert u met hoeveel geld u de systemen wilt volgen. Het is aan te raden eerst laag te beginnen.

Automatisch handelen wilt niet zeggen dat alles automatisch goed gaat. Daarom is er ook de mogelijkheid tussentijds in te springen en de auto trade functie even uit te zetten en handmatig verder te handelen. U kunt na het handelen een uitdraai maken van alle trades die een bepaald systeem, meerdere systemen of alle systemen totaal hebben geopend en/of gesloten, dit is gratis te doen via de Collective2 website.

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!