Core Spreads Review

Core Spreads
Tot 50% betaalde spread terug (cashback)
Meer Info

Overzicht

Core Spreads is opgericht omdat beleggers nog steeds te veel betalen voor CFD services. De verkooppitch van Core Spreads is dat zij de Easyjet zijn onder de spread betting brokers,… lees verder

Lees de volledige review

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker informatie

Broker Core Spreads
Website link www.corespreads.com
Opgericht in het jaar 2014
Hoofdkantoor gebaseerd te 46-48 East Smithfield, London, E1W 1AW, United Kingdom
Klantenservice nummer +44 20 3475 4830
Contactmogelijkheden Telefoon, Live Chat en email: [email protected]
Beschikbare talen Engels
Handelsplatform MT4 en Core Trader
Minimale eerste inleg Geen minimale eerste inleg
Minimale accountgrootte Geen minimale eerste inleg
Minimaal te verhandelen bedrag €1
Maximaal te verhandelen bedrag €1,000,000
Welkomstbonus Tot 50% betaalde spread terug (cashback)
Uitbetalingsinformatie Snelle uitbetaling binnen 24 uur
Leverage of hefboom 1:1 tot 1:175
Spread lage vaste spreads 0.7 tot 0.9 pip
Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling Financial Conduct Authority onder nummer 525164
Beschikbare accounts Er is maar een type handelsaccount op Core Spreads
Stortingsmethoden Bankoverschrijving, Visa, MasterCard, Visa card aanvragen , MasterCard aanvragen
Opname methoden Bankoverschrijving, Visa, MasterCard, Visa card aanvragen , MasterCard aanvragen
Aantal Assets/Activa 3000+
Soorten Activa Handel d.m.v spread betting in aandelen, grondstoffen, valuta en indexen
Te verhandelen valutaparen Alle major valutaparen, alle minor valutaparen inclusief exotische paren
Rekening valuta Het Core Spreads account is op te waarderen met Dollars, Euro's en Ponden, deze worden vervolgens omgerekend naar de valuta ingesteld onder 'Mijn Account'.
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 10.0

Volledige Review

Core Spreads is opgericht omdat beleggers nog steeds te veel betalen voor CFD services. De verkooppitch van Core Spreads is dat zij de Easyjet zijn onder de spread betting brokers, door de laagste spread te hanteren.

Op de website en op hun banners word gehamerd op dit feit, de slogan is dan ook ”No Noise -just tight, fixed spreads on thousands of markets.” Wat dit betekend is dat je een handelsplatform krijgt zonder technische analyse, nieuws, community en signalen.

Core Spreads spread betting platform

Het spread betting platform van Core Spreads is stijlvol ontworpen en biedt alles wat een belegger nodig heeft. CoreTrader is het krachtige software pakket waarom Core Spreads draait.  Het is voorzien van alle normale functies: lijsten, basisch grafieken, breed scala aan order typen. Extra functies als nieuws en analysen zijn weggelaten om de kosten en dus de spreads laag te houden.

Core Spreads biedt naast haar web-based trader CoreTrader ook MT4 ondersteuning aan. CoreTrader biedt een van de laagste fixed spreads op de markt beschikbaar. Het CoreTrader handelsplatform is ontworpen om het handelen voor ieder type belegger zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Het handelsplatform bevat geen onnodige functies of afleiding.

CoreMT4 is een van de meest competitieve aanbiedingen qua brokers doordat Core Spreads super lage commissies hanteert van slechts $1,50 per lot voor alle klanten, ongeacht handelsvolume. Wie op transactiekosten wilt besparen, kan eens een kijkje nemen op de Core Spreads website en eventueel een account openen.

Core Spreads trading platforms

Men kan in ongeveer 3,000 verschillende producten handelen op Core Spreads.  Er is voldoende liquiditeit en het handelen verloopt supersnel met een enkele klik.

Core Spreads 50% spread cashback welkomstbonus

Tegenwoordig is het gebruikelijk voor brokers om nieuwe beleggers een welkomst bonus te geven. net als bij de meeste brokers, heb je bij Core Spreads een aantal gesloten trades nodig voordat je de bonus can opnemen. De bonus bij Core Spreads voor nieuwe beleggers is dat zij 50% van hun betaalde spread de eerste maand terug krijgen tot een maximum van 2500 Euro. Betaald men de eerste maand 4000 Euro spread, krijgt men 2000 Euro terug. Om de spread cashback bonus te claimen dient men contact op te nemen met uw account manager na 30 dagen.

Core Spreads Loyalty Rewards – Verdien terwijl u trade

Open een CoreTrader account en verdien punten door te traden. Uw punten worden omgezet in spread rebates tot 25% op uw af te sluiten posities volgende maand. Het mooie aan het Core Spreads Loyalty Scheme is dat er geen lastige criteria zijn om uit te kunnen betalen en bestaat de loyaliteitsbonus gewoon uit een transparante korting. Het concept is simpel: hoe meer men trade, hoe meer korting men krijgt. U neemt automatisch deel aan het Core Spreads Loyalty Scheme vanaf het moment dat u uw eerste inleg overgeboekt heeft.

Bezoek de Core Spreads website om meer te weten te komen over deze bonus

Core Spreads betrouwbaarheid en regulerende instelling

Core Spreads is een aangewezen vertegenwoordiger van FINSA Europe en staat ingeschreven in het FSA register in Engeland. Tot €50,000 of €85,000 in geval van een beleggingsinstelling zijn alle gelden gedekt  door het Financial Services Compensation Scheme (FSCS).

Core Spreads account aanmaken of niet?

Ik sta er soms van te kijken dat spreads zo laag kunnen. Op de onderliggende FTSE gaan trades weg voor 0.5 pips dus het zal nog maar even duren voor er brokers komen die lange termijnsklanten nul spreads aan gaan bieden.

In de tussentijd, als jij een actieve belegger bent die in indexen, forex, grondstoffen en aandelen handelt op dagelijkse basis, is het aanmaken van een Core Spreads zeker aan te raden.

Gebaseerd op het feit dat beleggers en daytraders vaak meerdere accounts hebben heeft Core Spreads zich zo gepositioneerd dat het precies biedt was bepaalde (lange termijns) handelaren zoeken: een simpel platform met extreem lage kosten.

Core Spreads review conclusie

Een prima broker voor scalpers en prijsgevoelige traders. Ze bieden de laagste spreads aan wereldwijd en als je nu geld verdient door valutaparen en indexen te verhandelen op dagelijkse basis dan is Core Spreads waarschijnlijk een goedkoper alternatief dan je huidige broker.

Lage fixed spreads bij Core Spreads

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Lage minimale inleg van slechts €10
  • laagste spread onder alle aangesloten brokers (kosten)
  • Transparante en gereguleerde broker

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst
[anr-captcha]

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Online Handelen.com