DEGIRO Review

Overzicht

In deze onafhankelijke DEGIRO review zal ik de voor-en nadelen van beleggen en handelen in aandelen, opties, trackers en indexen bij DEGIRO behandelen. Laat ik met het slechte nieuws beginnen,… lees verder

Lees de volledige review

4.05/5

Broker informatie

Broker DEGIRO
Website link www.degiro.nl
Opgericht in het jaar 2013
Hoofdkantoor gebaseerd te Rembrandt Tower - 9th floor 1096 HA Amsterdam The Netherlands
Klantenservice nummer 020 535 34 96 (lokaal tarief)
Contactmogelijkheden telefoon, email: [email protected], [email protected], [email protected]
Beschikbare talen meer dan 20 talen waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans
Handelsplatform Eigen ontworpen handelsplatform met koersen aangeleverd door V.W.D Group
Minimale eerste inleg €1
Minimale accountgrootte €1
Minimaal te verhandelen bedrag €1
Maximaal te verhandelen bedrag €1000000
Welkomstbonus Vaste, lage tarieven
Uitbetalingsinformatie Snelle uitbetalingen binnen 48 uur
Leverage of hefboom Verschillen per CFD type
Spread geen spreads tussen bied en laat koersen, enkel op CFDs
Demo rekening Klik om een demo rekening te openen
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling Gereguleerd door De Nederlansche Bank (DNB) en Autoriteit Financiele Markten (AFM)
Extra kosten Yes
Extra kosten informatie 2.50 EUR per buitenlandse beurs waarop u handelt per jaar
Extra commissies Yes
Extra commissies geen verborgen commissies
Beschikbare accounts Cash account, margin account
Stortingsmethoden iDEAL, bankoverschrijving, credit card
Opname methoden iDEAL, bankoverschrijving, credit card refund
Toegestane handelsmethoden short gaan, hedgen, CFDs
Aantal Assets/Activa 1000+
Verloop Tijden verschillen per future en optie
Soorten Activa aandelen, futures, opties, obligaties en CFDs
Optie Soorten opties, futures
Rekening valuta U kunt een rekening openen in euro's en dollars
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 9.8

Volledige Review

In deze onafhankelijke DEGIRO review zal ik de voor-en nadelen van beleggen en handelen in aandelen, opties, trackers en indexen bij DEGIRO behandelen. Laat ik met het slechte nieuws beginnen, dan is dat alvast achter de rug. Enige tijd geleden is er grote commotie ontstaan over deze effectenmakelaar nadat een belegger en trouwe klant van DEGIRO verborgen kosten ontdekte en deze publiceerde op een populair aandelen-en beleggingsforum.

Als reactie wijzigde DEGIRO haar algemene voorwaarden en bracht zij al haar klanten op de hoogte van de ongespecificeerde kosten. Toch is het niet helemaal netjes van DEGIRO en vermeld ik het daarom toch even in dit artikel. Onlinehandelen.com verschaft alleen eerlijke, onafhankelijke reviews en beoordelingen van brokers en effectenmakelaars en dat blijft zo.

Gelukkig is DEGIRO tegenwoordig super transparant in haar tarieven en staan deze duidelijk dik gedrukt op bijna elke pagina van de DEGIRO website. DEGIRO is in 2014 verkozen tot goedkoopste broker door de Consumenten Bond en won in 2015 de Gouden Stier Award.

Waarom beleggen bij DEGIRO?

Omdat in tegenstelling tot andere brokers en effectenmakelaars het aanmaken van een beleggingsrekening bij DEGIRO in 2 minuten gebeurd is, waardoor je wanneer er zich kansen op de beurs voordoen direct kan instappen. Ook is er geen honderd, duizend of tienduizend euro inleg nodig. Bij DEGIRO kan iedereen handelen in aandelen vanaf een minimale eerste storting van slechts een euro. Dit maakt DEGIRO tot een uitstekende broker voor de beginnende belegger.

DEGIRO bedrijfsinformatie

DEGIRO adverteert met ‘’online beleggen tegen ongekend lage kosten (gemiddeld 84% lager).” *Gem. besparing op een productselectie bij vijf andere brokers. Zie berekening.DEGIRO hanteert zeer gunstige tarieven en biedt een groot aantal internationale beurzen en aandelen aan. Op DEGIRO kunnen beleggers niet alleen handelen in aandelen, cfd’s en opties maar ook in trackers, indices, etf’s en grondstoffen. DEGIRO claimed de groothandel voor beleggers te zijn, wat in zekere zin waar is. De consumentenbond bekroonde in 2014 DEGIRO als de goedkoopste broker van Nederland.

Tarieven DEGIRO

Lagere transactiekosten resulteren logischerwijs in een hoger rendement. Om deze reden is ‘’goedkoop’’ beleggen bij DEGIRO tegen lage tarieven een groot voordeel ten op zichtte van andere brokers als Binck Bank en Lynx Bank. Door de lage kosten die DEGIRO hanteert valt DEGIRO onder de noemer Discount Broker. Meer over discount brokers te weten komen kan je in dit artikel.

degiro-broker-review

DEGIRO handelsplatform

Een van de belangrijkste aspecten van een broker of effectenmakelaar is het handelsplatform of handelsapplicatie en hoe gemakkelijk deze in gebruik is. Het liefst bevat een handelsplatform handige tools, functies en opties en niet teveel poespas. Het handelsplatform van DEGIRO is zelf ontworpen. Beleggers handelen op DEGIRO dus niet met een derde partij handelsplatform, zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij XM en Markets.com. Het handelsplatform van DEGIRO stelt je in staat in een oogopslag je orders en koersen bij te houden. Een groot voordeel vergeleken met andere brokers waar gebruik word gemaakt van (teveel) tabbladen aan informatie.

degiro-review-nieuw

DEGIRO functies

Een speciale functie van DEGIRO is de zogenaamde Quick Bar. In de Quick Bar vind je actuele marktinformatie, openstaande orders en de meest recente uitgevoerde transacties. Voor de aanlevering van haar koersen werkt DEGIRO samen met V.W.D Group, de beste leverancier van realtime streaming koersen op Europese beurzen. Een andere functie die DEGIRO aanbiedt die andere brokers niet aanbieden is dat men bij DEGIRO orders in kan voeren in bedragen. Normaal gesproken ben je gewend dit in aantal stukken te doen (lots). Het voordeel hiervan is dat je niet hoeft om en uit te rekenen voor welk bedrag je aandelen wilt kopen of verkopen. Wél zo gemakkelijk.

Ook de combinatie order is niet beschikbaar bij andere brokers en effectenmakelaars. Met een combinatie order bij DEGIRO kan je meerdere, verschillende aandelen kopen in een enkele order om zo te besparen op transactiekosten. De combinatieorder is niet alleen beschikbaar voor institutionele beleggers maar ook voor de beginnende belegger.

Niet zo speciale functies van DEGIRO maar wel handige zijn onder andere de QuickOrder knop, waarmee men in 2 tellen een order kan plaatsen en een positie openen. In je orderboek kan je bij DEGIRO tot 5 niveaus diepte zien, wat uitgebreider is dan de meeste andere brokers en effectenmakelaars. Ook kan je een favorietenlijst samenstellen. Met deze functie kan je de koersontwikkelingen van je favoriete producten snel en effectief volgen.

DEGIRO Review Conclusie

Binnenkort kan je bij DEGIRO beleggen in fracties van aandelen en afgeleide producten. Beleggen in fracties is ideaal voor beleggers die nog niet zo’n groot kapitaal hebben. Je kan in de nabije toekomst bijvoorbeeld een honderdste aandelen Shell kopen. Ook is het mogelijk slechts een fractie van een index te bezitten. Deze reden, in combinatie met de laagste minimale storting vereist van alle brokers op onlinehandelen.com vertegenwoordigt van slechts een euro maakt DEGIRO tot de beste keuze voor de beginnende belegger.

970x250

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

 • zeer lage tarieven
 • Vele verschillende beurzen beschikbaar
 • Lage minimale investering van slechts 1 euro vereist

Nadelen

 • geen bonus voor nieuwe beleggers of nieuwe beleggingsrekeningen

Bezoeker Reviews

 • Gebruiksvriendelijkheid:

  4.25
 • Platform:

  4
 • Betrouwbaarheid:

  3.5
 • Klantenservice:

  4
 • Uitbetalingen:

  4.5
curly braces curly braces
4.05
(4 Reviews)
Add Your Review

Meerdere malen informatie gevraagd over samenstelling margin-verplichting. Géén duidelijk antwoord. Meerdere keren geld gestort via Ideal. Totfdat ik een groot bedrag storte. Toen had ik in enen alles verkeerd gedaan of anders toch zeker de bank waar het geld vandaan kwam. Geeist het geld terug te storten. Uiteraard nog niet gebeurd.

Voordelen: Tarief

Nadelen: Geen goede voorlichting, Geen goede overzichten. Geen service.

3
2
1
1
3
curly braces
2

jaar op jaar beter geworden en bespaar veel geld door hier te handelen

Voordelen: erg goedkoop

Nadelen: je moet wat zelfstandiger zijn

4
5
4
5
5
curly braces
4.6

Vind het top dat Degiro zo groeit en ons zo laat profiteren van goedkope prijzen

Voordelen: goedkoop

Nadelen: moet wat ervaring krijgen

5
4
4
5
5
curly braces
4.6

Ik trade al een tijdje bij degiro en ben er erg tevreden. Met mijn trades ben ik er goedkoper uit en de klantenservice is beter dan bij Binck.

Voordelen: Goedkope optie als broker voor mijn trading.

Nadelen: Duurder dan flatex, die nieuwe broker.

5
5
5
5
5
curly braces
5

Thanks, I’ve recently been seeking for details about this subject for ages and yours is the best I have discovered so far.

Voordelen: http://ow.ly/CU4350x1ruF

Nadelen: houston junk car buyers houston tx

curly braces

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!