Ferratum Review

Overzicht

Snel, eenvoudig en betrouwbaar, dat is Ferratum! Ferratum hecht veel waarde aan een glasheldere dienstverlening en het bedrijf is volledig transparant over haar werkwijze. Daarnaast staat de klant bij Ferratum… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker Ferratum
Website link www.ferratum.nl
Opgericht in het jaar 2005
Hoofdkantoor gebaseerd te Ferratum UK Ltd Suite 318, 25 Goodlass Road, Liverpool, Merseyside, L24 9HJ, Verenigd Koninkrijk
Klantenservice nummer [email protected]
Contactmogelijkheden email: [email protected]
Beschikbare talen Nederlands, Engels
Handelsplatform Ferratum
Minimale eerste inleg 100
Minimale accountgrootte 100
Minimaal te verhandelen bedrag 100
Maximaal te verhandelen bedrag 800
Welkomstbonus Geen
Uitbetalingsinformatie Binnen 24 uur
Demo rekening No
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling Financial Conduct Authority Nr.: 672537
Extra kosten Yes
Extra kosten informatie Rente
Extra commissies Yes
Extra commissies Rente
Stortingsmethoden iDEAL, bankoverschrijving
Opname methoden iDEAL, bankoverschrijving
Toegestane handelsmethoden lening aanvragen
Soorten Activa leningen
Te verhandelen valutaparen Euro
Rekening valuta Euro
Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 9

Volledige Review

468 x 60

Snel, eenvoudig en betrouwbaar, dat is Ferratum! Ferratum hecht veel waarde aan een glasheldere dienstverlening en het bedrijf is volledig transparant over haar werkwijze. Daarnaast staat de klant bij Ferratum centraal. Door Ferratum’s ervaring weten zij precies wat de klanten van hen verwachten. Dit draagt bij aan een goede en naadloze samenwerking.

De Ferratum Group is in 2005 opgericht in Finland en is momenteel actief in 22 landen. Sinds februari 2015 is de Ferratum Group een beursgenoteerd bedrijf. De aandelen worden sindsdien verhandeld op de beurs van Frankfurt (DAX). De visie van de Ferratum Group is om de grootste mobiele bank ter wereld te worden. Ferratum kenmerkt zich door zijn mobiele innovatie en is daarmee hard op weg om de grootste te worden.

Vraag nu een minilening aan bij Ferratum. U kunt kiezen uit 100 euro lenen, 200 euro lenen, 300 euro lenen, 400 euro lenen, 500 euro lenen, 600 euro lenen, 700 euro lenen, 800 euro lenen bij Ferratum. De looptijd van de minilening varieert tussen de 15, 30 en 45 dagen. Wanneer u snel geld nodig heeft bent u bij Ferratum aan het juiste adres.

 

Snel en eenvoudig geld lenen

Eenvoudigste van Nederland! Geen gedoe, zo geregeld! De dienstverlening van Ferratum staat in het teken van eenvoud. Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures. Ferratum streeft naar het eenvoudigste proces voor u. Binnen enkele minuten kunt u geheel online een minilening aanvragen.
Bij Ferratum kunt u snel geld lenen! Ferratum financiert kleine en onverwachte uitgaven met een minilening van 100 euro tot en met 800 euro. Een Ferratum pluslening loopt van 600 euro tot en met 1500 euro. Bij akkoord geld binnen 24 uur bijgeschreven op rekening.
De populairste en grootste minilening aanbieder van Nederland! Met meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd en meer dan 10 jaar ervaring weet Ferratum precies wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar snel geld lenen. De klanten van Ferratum beoordelen haar met een 8.0 via het reviewplatform Trustpilot.

Snel vanaf €100 lenen met een minilening van Ferratum

Het werkt allemaal heel makkelijk. Op de website zie je twee schuifbalkjes met hoeveel je wilt lenen en hoe snel je het moet terugbetalen.

Snel geld lenen bij Ferratum

Vervolgens vul je je gegevens in in het volgende scherm:

Gegevens invullen voor een minilening

500x500 - snel en betrouwbaar

Trustpilot review Ferratum

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Snel geld lenen d.m.v. minilening

Nadelen

  • Hoge rente
  • Snel terugbetalen

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

500x500 - snel en betrouwbaar


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170