Hypotheek-rentetarieven Review

Overzicht

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl staan alle actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. De bezoekers kunnen de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en een onafhankelijk advies aanvragen. Op hypotheek-rentetarieven.nl worden… lees verder

Lees de volledige review

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker informatie

Broker Hypotheek-rentetarieven
Website link www.hypotheek-rentetarieven.nl
Opgericht in het jaar 2014
Hoofdkantoor gebaseerd te Frankrijkstraat 128 5622 AH Eindhoven
Klantenservice nummer Geen
Contactmogelijkheden email: [email protected], contactformulier op website
Beschikbare talen Nederlands
Handelsplatform Hypotheek leningen vergelijk platform
Minimale eerste inleg Geen
Minimale accountgrootte Geen
Minimaal te verhandelen bedrag Geen
Maximaal te verhandelen bedrag Geen
Welkomstbonus Geen
Uitbetalingsinformatie Binnen 24 uur
Demo rekening No
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling iBrains staat ingeschreven in het Wft-register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer: 12042801
Stortingsmethoden Bankoverschrijving
Opname methoden Bankoverschrijving
Aantal Assets/Activa 430+
Verloop Tijden Tot 30 jaar
Soorten Activa Hypotheken
Te verhandelen valutaparen Euro
Rekening valuta Euro
Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 10

Volledige Review

Banner 728x90

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl staan alle actuele rentes van alle Nederlandse geldverstrekkers. De bezoekers kunnen de goedkoopste hypotheek, met de laagste rente, eenvoudig vinden en een onafhankelijk advies aanvragen. Op hypotheek-rentetarieven.nl worden de hypotheken gedetailleerd beschreven. De klanten kunnen zich informeren over hypotheekvormen, begrippen en handige bespaartips.

Op Hypotheek-Rentetarieven.nl kan een persoonlijke hypotheekvergelijking aangevraagd worden. De aanvraag is onafhankelijk en vrijblijvend. Er worden tarieven en voorwaarden van 34 aanbieders vergeleken. Dankzij hun onafhankelijkheid biedt Hypotheek Rentetarieven de laagste renten op de markt. Binnen 24 uur na de aanvraag wordt er contact met de klant opgenomen om de verwachtingen te bespreken.

Wat vergelijkt Hypotheek-rentetarieven.nl?

Deze website toont alle rentetarieven die openbaar gemaakt worden door de hypotheekverstrekkers, dat komt neer op ongeveer 95% van de actieve hypotheekverstrekkers. Per hypotheekverstrekker worden alle producten getoond. Wanneer een hypotheekverstrekker verschillende producten aanbiedt per rentevastperiode of per hypotheekvorm wordt in de rentevergelijking het product met het laagste rentetarief getoond.

Deze website vergelijkt momenteel de rentetarieven van de volgende aanbieders: ABN-AMRO, AEGON, Allianz, Argenta, ASR Verzekeringen, Attens Hypotheken, bijBouwe, BLG Wonen, BNP Paribas, Centraal Beheer, Colibri, Florius, Hypotrust, ING, IQwoon, Lloyds Bank, Merius, MoneYou, MUNT Hypotheken, Nationale Nederlanden, NIBC Direct, Obvion, Rabobank, RegioBank, Robuust Hypotheken, SNS Bank, Syntrus Achmea, Tellius, Tulp Hypotheken, Venn Hypotheken, Vista Hypotheken en Woonfonds Hypotheken.

Hypotheek rente vergelijken

Banner 728x90

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Snel en gemakkelijk hypotheken vergelijken
  • Overzichtelijke website

Nadelen

  • Geen telefonisch contact mogelijk

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst
[anr-captcha]

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Online Handelen.com