Knab Review

Overzicht

Knab is de bank die alles net even anders doet. Opgericht in 2012 met als visie zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Of het nou gaat om je bankrekening, je verzekeringen of… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker Knab
Website link www.knab.nl
Opgericht in het jaar 2012
Hoofdkantoor gebaseerd te Thomas R. Malthusstraat 1-3, 1066 JR Amsterdam
Klantenservice nummer 020 303 1600 van 08:00 tot 22:00 7 dagen per week
Contactmogelijkheden Live chat, telefonische klantenservice, contact formulier op website, email
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Frans, Duits
Handelsplatform Knab Crowdfunding Platform
Minimale eerste inleg 1
Minimale accountgrootte 1
Minimaal te verhandelen bedrag 100
Maximaal te verhandelen bedrag 80000
Welkomstbonus
Demo rekening No
Gereguleerd Yes
Regulatorische instelling Aegon Bank N.V. heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank. Knab is een onderdeel van Aegon Bank N.V.
Beschikbare accounts Particuliere betaalrekening, zakelijke betaalrekening, beleggingsrekening, crowdfunding rekening
Stortingsmethoden iDEAL, bankoverschrijving, credit cards, Paypal, e-wallets
Opname methoden iDEAL, bankoverschrijving, credit cards, Paypal, e-wallets
Toegestane handelsmethoden sparen, bankieren, beleggen, crowdfunding, hypotheken, verzekeren
Aantal Assets/Activa 10+
Soorten Activa spaarproducten, beleggingsproducten, crowdfunding projecten, hypotheken en verzekeringen
Te verhandelen valutaparen Euro
Rekening valuta Euro
Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 9

Volledige Review

Knab is de bank die alles net even anders doet. Opgericht in 2012 met als visie zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Of het nou gaat om je bankrekening, je verzekeringen of je hypotheek; Knab is er voor jou.

In deze review gaan we kijken naar alle diensten die Knab te bieden heeft en beoordelen wij deze. Als eerste kijken we naar Knab als particuliere of zakelijke bankrekening. Het handige van een bankrekening bij Knab is dat je online op de pc en mobiel via de app je saldo kunt inzien en betalingen kunt verrichten.

Een bankrekening openen bij Knab is in principe gratis. Je krijgt zelfs 50 euro direct bijgeschreven als startkapitaal. Wél betaal je 5 euro per maand vanaf de 11de maand aan bankkosten.

50-overstap-bonus-knab

Knab overstapservice

Tijd voor een nieuwe bank? Met de gratis Overstapservice van Knab is overstappen heel eenvoudig. Stap nu over en ontvang €50.

Complete betaalrekening met rente

Knab Plus is een compleet bankpakket. Wereldwijd betalen wordt zo wel heel eenvoudig. Je kunt meerdere betaalrekeningen én een creditcard aanvragen, zonder extra kosten. Bovendien krijg je rente over je betaalsaldo. Iets wat lang niet alle banken geven.

Je hebt de mogelijkheid een gratis creditcard aan te vragen van American Express. Deze creditcard staat in verband met je Knab bank saldo. Ook is er de mogelijkheid samen te bankieren. Met deze functie kan je de kosten van boodschappen en etentjes makkelijk verdelen onder meerdere personen. Via Slim Saldo Beheer kan je een hoog saldo automatisch over laten boeken naar je spaarrekening voor nog meer rente. In alle eurolanden pin je gratis in winkels, restaurants en geldautomaten (daarbuiten betaal je maar 0,5% koersopslag).

Beleggen met Knab

Je kan met Knab direct beleggen met een gedeelte van of je gehele saldo. Het is niet mogelijk zelf individuele aandelen of andere activa te kiezen; Knab beheert het belegde geld. Om te kunnen beleggen hoef je niet rijk te zijn. Online beleggen kan bij Knab al vanaf 100 euro per maand. Ze vragen je dan wel om dit minimaal 12 opeenvolgende maanden te doen. Zo kun je sneller een mooi vermogen opbouwen.

Investeren in crowdfunding met Knab

Vanuit je Knab rekening kan je direct investeren in diverse crowdfunding projecten. Je kan al vanaf 100 euro beleggen in veelbelovende projecten van start-up tot familiebedrijf. Ook is het mogelijk een zakelijke lening aan te vragen via het crowdfunding platform tussen de 50.000 en 2,5 miljoen euro. Meer informatie over crowdfunding van Knab vind je op de website.

Meerdere betaalrekeningen bij Knab

Meerdere betaalrekeningen bij Knab

Bij Knab kun je meerdere betaalrekeningen – met bankpas – openen zonder extra kosten. Dat geeft overzicht. Maak bijvoorbeeld een aparte rekening aan voor je vaste lasten of de boodschappen.

meer-info-knab-rekening

Pinnen in het buitenland

Vakantieplannen? Vliegtickets, hotels, souvenirs; vakanties zijn al duur genoeg. Daarom houdt Knab het pinnen in het buitenland graag simpel en voordelig!

pinnen-in-het-buitenland-met-knab

Knab betaalalerts

Gratis Betaalalerts

De handige betaalalerts van Knab kosten niets extra. Je bepaalt zelf welke je wilt ontvangen. Bijvoorbeeld:

– Wanneer er een groot bedrag naar je wordt overgemaakt
– Er iets aan de hand is met je pinpas in het buitenland
– Er twee keer hetzelfde bedrag van je rekening is afgeschreven

Knab betaalalerts

Knab-samen-rekening-openen

Samen een rekening openen bij Knab

De dagelijkse boodschappen reken je eenvoudig af met de gezamenlijke rekening van Knab. Bij Knab betaal je niets extra’s voor de tweede bankpas. Bovendien kun je ook allebei gratis een creditcard aanvragen.

gezamelijke-rekening-openen-knab

Betalen zonder bankpas en aardreader

Berg je aardreader maar op en laat je pinpas in je zak zitten. Met de Knap App kun je vanaf nu online bestellingen, maar ook je rekening in het restaurant betalen. Onderstaande video legt uit hoe.

Mobiel bankieren met Knab

Particuliere bank

Waar het allemaal mee begon. Een voordelige online bankrekening zonder onaangename verrassingen. Met slimme tools waardoor je nooit meer onnodig geld laat liggen en een persoonlijke service die je zal verrassen.

Bekijk

Zakelijke bank

In 2014 zag Knab Zakelijk het levenslicht. Een zakelijk bankpakket dat zich richt op de behoeften van de zzp’er en kleine ondernemer. Sinds de oprichting is Knab Zakelijk door MoneyView elk jaar uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers.

Bekijk

Hypotheken

In 2014 gaf Knab als eerste hypotheekadviseur volledig online hypotheekadvies. Hier gaan slimme algoritmes en de beste mensen voor jou aan het werk om de best passende hypotheek te vinden. Klanten geven het ontvangen hypotheekadvies gemiddeld een 8,6 op Independer!

Bekijk

Verzekeren

Sinds 2017 kun je bij Knab ook terecht voor je verzekeringen. Vergelijk inboedel- en opstalverzekeringen en sluit direct degene af die het beste bij jou past. Ben je zzp’er? Dan krijg je via Knab collectiviteitskorting op een aantal geselecteerde zorgverzekeringen.

Bekijk

gratis-overstapservice-van-knab-bank

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

  • Snel overstappen met 50 euro bonus
  • Lage kosten
  • Mogelijkheid direct te beleggen en te investeren in crowdfunding

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker
CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!

 


Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=snippet&chart=mostpopular&channelId=UCvhigwJHiLxfOYcEP3zMiFw&key=AIzaSyDJwt678ic6X5-LX1TYd9BlVlLUhif-voQ&order=date&type=video&maxResults=2): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/cjfqtubm/domains/onlinehandelen.com/public_html/wp-content/themes/forextheme/footer.php on line 170