Ledger Wallet Review

Overzicht

Ledger is een van de meest beroemde bedrijven die beveiligingsoplossingen biedt aan consumenten en bedrijven in de vorm van applicaties. Het bedrijf richt zich voornamelijk op high-end beveiliging van hardware… lees verder

Lees de volledige review

5/5

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Broker informatie

Broker Ledger Wallet
Website link www.ledgerwallet.com
Opgericht in het jaar 2016
Hoofdkantoor gebaseerd te Ledger SAS 35 rue du Caire 75002 Parijs, Frankrijk
Klantenservice nummer +33 9 67 30 01 71
Contactmogelijkheden E-mail: [email protected]
Beschikbare talen Engels, Frans, Duits en 23 andere talen
Demo rekening No
Amerikaanse beleggers toegestaan Yes
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 10

Volledige Review

Ledger is een van de meest beroemde bedrijven die beveiligingsoplossingen biedt aan consumenten en bedrijven in de vorm van applicaties. Het bedrijf richt zich voornamelijk op high-end beveiliging van hardware als computers, laptops, servers, smartphones en Internet of Things apparatuur. Uiteraard biedt het bedrijf een breed scala verschillende producten en applicaties aan om consumenten en bedrijven van top tot teen te beveiligen.

De vier afdelingen waarin het bedrijf gespecialiseerd is zijn als volgend: cryptologie, toegepaste OS, hardware beveiliging en block chain beveiliging. Op het moment is het bedrijf het bekendst onder consumenten als de ontwikkelaar van een nieuwe hardware wallet om consumenten bedrijven in de Bitcoin industrie te beschermen. Doel van het bedrijf is dat consumenten en bedrijven zich online in een veilige omgeving begeven, ook tijdens het handelen in cryptocurrencies.

Ledger biedt een aantal producten in het algemeen aan aan consumenten om hun cryptocurrencies te beschermen en te versleutelen. De bekendste hardware producten van het bedrijf zijn:

– Ledger Blue
– Ledger Nano
– Ledger Nano S
– Ledger HW1
– Ledger OTG

Al deze producten dragen bij een een striktere beveiliging van de bitcoin wallet van een persoon of bedrijf op de meest effectieve manier. Ieder van de hier bovenstaande producten wordt aangeboden op deze website en hebben ieder unieke voordelen en functies. Echter, zit hem de meeste beveiliging nog in het feit dat deze producten bijdragen aan de veiligheid op het moment dat er transacties plaatsvinden met behulp van de bitcoin wallet. Feitelijk is Ledger het gloednieuwe hiërarchische multi-purpose hardware device wat razend populair is geworden in korte tijd onder bitcoin investeerders en handelaren.

Ledger heeft ook een aantal producten en diensten voor bedrijven en hele sectoren om hun digitale infrastructuur te beveiligen. Deze extra beveiliging zit hem voornamelijk in de fysieke beveiliging met behulp van cryptografische servers. Ook heeft Ledger een aantal industriële producten die als naam: ‘Internet of Things solutions’ dragen. Deze Internet of Things diensten verhogen de potentie van de blockchain technologie op het gebied van transparantie, ter herinzage of als controle middel.

Ledger heeft deze solutions ontworpen op basis van een Trusted Execution Environment en is zeer bruikbaar in veilige element integratie en extra beveiligd block chain gebruik in een scala verschillende situaties. Feitelijk worden er een aantal verschillende technologieën gebruikt door het bedrijf om je in een beveiligde omgeving te laten handelen. De belangrijkste technologie die gebruikt wordt door Ledger is de Block chain Open Ledger Operating System. Aan de hand van deze technologie kan het platform non-Ledger handelingen verrichten gebruikmakend van open source code van elke ander soort beveiligingshardware.

Al met al biedt Ledger een aantal producten aan waarmee men veiliger bitcoin en andere cryptocurrency transacties kan verrichten en deze cryptovaluta opslaan op een zogenaamde ‘’cold wallet’’.

Bezoek de Ledger Website of meer informatie te weten te komen

Bezoek Broker

Screenshots

Screenshot 1 Screenshot 2

Voordelen

 • Extra beveiligde bitcoin opslag en transacties

Bezoeker Reviews

 • Gebruiksvriendelijkheid:

  5
 • Platform:

  5
 • Betrouwbaarheid:

  5
 • Klantenservice:

  5
 • Uitbetalingen:

  5
curly braces curly braces
5
(1 Reviews)
Add Your Review

Ideaal als offline of cold storage te gebruiken. Bewaar er niet alleen mn bitcoins maar ook alts op en ethereum. In het begin kan je alleen bitcoin, ethereum en dashcoin erop zetten maar je kan bijna alle andere wallets apart downloaden.

Voordelen: Alle cryptocurrencies bewaren op 1 apparaat

Nadelen: Duurt ongeveer 3-4 dagen voordat je hem in huis hebt

5
5
5
5
5
curly braces
5

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst
[anr-captcha]

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. Meer dan 65% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Online Handelen.com