OptionsXO Review

OptionsXO
100% tot €10,000
Bezoek Broker

Overzicht

Merk van holding bedrijf YTF Trade Ltd, OptionsXO is een binaire optie broker gevestigd in Cyprus. Als Cypriotisch investeringsbedrijf (CIF) is OptionsXO gereguleerd door de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC)… lees verder

Lees de volledige review

Broker informatie

Broker OptionsXO
Website link www.optionsxo.com
Opgericht in het jaar 2012
Hoofdkantoor gebaseerd te Londen
Klantenservice nummer +44-2034045709 fax: +44-2033265534
Contactmogelijkheden telefoon, fax, live chat, Skype, email: [email protected]
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch, Turks, Arabisch, Japans en Zweeds
Handelsplatform Tech Financials
Minimale eerste inleg $250
Minimale accountgrootte $250
Welkomstbonus 100% tot €10,000
Uitbetalingsinformatie

89%

Demo rekening No
Beschikbare accounts mini account, silver account, gold account, platinum account
Stortingsmethoden iDEAL, bankoverschrijving, Cash-U, credit cards, Skrill
Opname methoden iDEAL, bankoverschrijving, Cash-U, credit cards, Skrill
Aantal Assets/Activa 100+
Soorten Activa Handel binaire opties op OptionsXO op aandelen, indexen, grondstoffen en valuta paren
Amerikaanse beleggers toegestaan No
Handelen op smartphone Yes
Handelen op tablet Yes
Broker Score 7.7

Volledige Review

Merk van holding bedrijf YTF Trade Ltd, OptionsXO is een binaire optie broker gevestigd in Cyprus. Als Cypriotisch investeringsbedrijf (CIF) is OptionsXO gereguleerd door de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC) onder licentienummer: 206/13. Sinds aanvang van haar bedrijfsactiviteiten in mid 2012, heeft OptionsXO zich bewezen en gevestigd als betrouwbare en eerlijke binaire optie broker. Met haar nieuwe en frisse handelsplatform kunnen beleggers binaire opties handelen in forex (valuta paren), grondstoffen, indexen en aandelen.

OptionsXO binaire opties handelsplatform

In plaats van gebruik te maken van white label binaire optie software aanbieders als SpotOption of Tradologic, draait OptionsXO op een ander software pakket: Tech Financials. Naar mijn mening is het Tech Financials binaire optie handelsplatform net even wat moderner en makkelijker in gebruik dan bijvoorbeeld SpotOption 2.0. Met visueel aantrekkelijke grafieken, een live data feed en een makkelijk te begrijpen user interface, is het niet gek dat dit beleggers gek zijn op dit ‘’nieuwe’’ handelsplatform. Het binaire opties handelsplatform van OptionsXO is ook compatible met smartphones en tablets. Beleggers kunnen dus altijd en overal handelen in binaire opties met OptionsXO.

OptionsXO belangrijkste functies

Naast de gebruikelijke ‘’speciale’’ functies als ‘’double up’’, ‘’rollover’’, en ‘’early closure’’, heeft het handelsplatform ook een echt unieke functie: het geavanceerde grafieken pakket. Met slechts een enkele muisklik kunnen beleggers een popup scherm naar voren halen met gedetailleerde informatie over de grafiek, zonder de grafiek weg te klikken.

OptionsXO binaire opties

Op OptionsXO kunt u handelen in 7 verschillende soorten binaire opties. Dit zijn: 60 seconden opties, hoger/lager opties, boundary opties, boundary high yield opties, klassieke hoger/lager opties, one touch opties en one touch high yield opties.

Het verschil tussen normale binaire opties en high yield binaire opties zit het in het uitbetalingspercentage. Deze gaat bij high yield binaire opties tot wel 360%.

OptionsXO handelsaccount typen

Aangezien iedere belegger anders is en OptionsXO dit weet, heeft OptionsXO vier verschillende handelsaccounts beschikbaar: het Mini of Standaard account, het Silver Account, het Gold Account en het Platinum Account. Het Mini Account is het makkelijkste om te openen en vereist slechts een minimale eerste inleg van $250 of hoger. Met het platinum account krijgen beleggers standaard 4% hogere uitbetalingen, echter dienen beleggers wel minimaal $10,000 op te hoesten om een platinum account aan te maken bij OptionsXO. Het goede nieuws is dat beleggers bij het openen van een platinum account ook wel de 100% welkomstbonus krijgen, tot inderdaad $10,000.

OptionsXO uitbetalingen

De uitbetalingen op OptionsXO zijn niet iets beter dan wat beleggers normaal krijgen bij andere binaire optie brokers. Gemiddeld kunnen winsten zo hoog zijn als 89%. Dit is een van de hoogste uitbetalingen in de binaire optie industrie gezien de meeste binaire optie brokers ongeveer 85% uitbetalen op normale binaire opties. De high yield binaire opties betalen zo hoog uit als 360%. Op out of the money beleggingen of posities krijgen beleggers tot 15% rebate terug in de vorm van cashback.

OptionsXO onderliggende waarden en activa

Marktdekking van onderliggende waarden op OptionsXO is redelijk. In totaal hebben beleggers tot 39 verschillende onderliggende waarden om uit te kiezen, voornamelijk valuta paren en indexen.

OptionsXO klantenservice

De klantenservice van OptionsXO is in meerdere talen beschikbaar. Op moment van schrijven is de klantenservice van OptionsXO beschikbaar in negen talen waaronder Nederlands:

– Nederlands
– Engels
– Duits
– Frans
– Italiaans
– Spaans
– Turks
– Russisch
– Arabisch

Om in contact te komen met de klantenservice van OptionsXO dienen beleggers een email of fax te sturen, een belletje te plegen of met de live chat te spreken. Er is een Nederlandstalig klantenservice nummer beschikbaar.

OptionsXO betrouwbaarheid

Aangezien OptionsXO gereguleerd en gelicenseerd is door CySEC, betekend dit dat beleggers kunnen verwachten dat hun consumentenrechten met strenge regels worden nageleefd. Om het vertrouwen van haar klanten verder te verhogen heeft OptionsXO een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen als 128 bit SSL encryptie van de handelsomgeving en het segregeren van klanten handelsaccount balansen.

OptionsXO voordelen

– $250 minimale eerste inleg vereist
– Geavanceerd en makkelijk te gebruiken handelsplatform
– Attente klantenservice
– Extreem hoge uitbetalingen
– Visueel aantrekkelijk handelsplatform
– Hoge welkomstbonus voor nieuwe beleggers

OptionsXO nadelen

– Hoge opname kosten
– Geen demo account beschikbaar

OptionsXO review conclusie

Vanuit mijn perspectief is het duidelijk dat OptionsXO haar beleggers voor zich zelf stelt. Dit is duidelijk door de lage minimale eerste inleg van slechts $250 vereist en de hogere uitbetaling dan normaal in de binaire opties industrie van 89% in plaats van 85%. Het feit dat OptionsXO een gereguleerde broker is is nog een pluspunt. Naar mijn mening behoord OptionsXO voor Nederlandse en Belgische binaire optie handelaren thuis in de top voorgestelde binaire optie brokers.

Bezoek Broker

Bezoeker Reviews

Gebruiksvriendelijkheid

arrow0/5

Hoe makkelijk is het om te beleggen bij deze broker

Platform

arrow0/5

Werkt het handelsplatform snel en gemakkelijk?

Betrouwbaarheid

arrow0/5

Was de broker en de software betrouwbaar?

Klantenservice

arrow0/5

Was de broker makkelijk te bereiken, sprak de klantenservice Nederlands, hoe was de service?

Uitbetalingen

arrow0/5

Hoe zijn de uitbetalingen verlopen, hoeveel betaalde u aan kosten?

Totaal Rating

arrow0/5

Tekst

Declaratie:
Ik verklaar dat deze review of beoordeling gebaseerd is op mijn eigen ervaring bij deze broker. Nog belangrijker, Ik heb geen geldbedrag, goederen of services aangeboden gekregen van een broker of agent om deze review te plaatsen.

Bezoek Broker

Word vandaag nog lid en ontvang mijn eBook: 101 manieren om beter online te handelen helemaal gratis!